WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

input etiketini kullanamıyorum.

(8 posts)
  • 5 ay önce trkr tarafından başlatıldı
  • trkr tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. wordpress 2.3 üzeridne "iG:Syntax Hiliter" eklentisi yüklü. eklenti olması gerektiği gibi çalışıyor ama wordpress nedense input etiketini siliyor.

mesela
    [html]
    <form...
    <table...
    [/html]
    şeklinde yazdığım kodu sorunsuz görebilirken,

[html]
    <form...
    <table...
    <input...
    [/html]
    şeklinde yazdığım kodda input kısmı silinyor. sorun eklenti ile alakalı değil.

Daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın, arayıp da bulamamak benim beceriksizliğim demekki.

Tarih: 5 ay #
  2. Wordpress'te bazı yazı düzenleme eklentileri birtakım etiketleri desteklemiyor. Eklentisiz kullanırsanız daha verimli sonuç alacağınız inancındayım.

3. dediğim gibi sorun pluginle alakalı değil. yada

taglarını kullansam da sonuç değişmiyor. wordpress bazı tagları direk siliyor. mesela <script>, <div style="ddd" gibi bir kullanımda style bölümü...

4. :D görüldüğü üzere yine aynı sorun burada da geçerli

div yada script taglarında da sapıtmalar yaratıyor.

5. bu sanırım kod çalıştırılmasın diye.. script kodu çalışıyor ama ben denemiştim.

6. kod çalıştırılmasın diye yazılan şeyi silmek ilginç bir güvenlik tedbiri tabi :D

Neyse, ben wordpressde her türlü kodları kullanabiliyorum diyen var mı? Yoksa yine wordpresssi mıncıklamak zorunda mı kalacağım. sanırım wptexturize dene bir fonkyion vardı bu işlerle ilgilenen?

7. Bir eklentiden dolayı kodlarda sorun yaşıyordum ama şu an sorunsuz çalışıyor. Allah nazardan saklasın.
    :)

8. wordpressin en berbat kısmı bu heralde. yada ben çok esnek bir yazılım istiyorum.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.