WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

e-mail adresi yazmadan spam yorum gönderebiliyorlar

(8 posts)
  • 7 ay önce asdf29 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. NAsıl oluyor bilmiyorum ama e-mail adresi kısmını doldurmadan mesaj yazabiliyorlar.. gönderdikleri yorumlar sitebarda gözükmüyor ama başlığa girip yorumlar kısmına bakınca ve panelde yorumlar kısmında gözüküyor.. nasıl oluyor anlamadım.. ?

spam yorumlar

Tarih: 7 ay #
  2. bilmiyorum neden nasıl ama mail valitator eklentisi işini göre bilir.

3. tercihlerden tartışma başlığına tıkla ordan gerekli ayarları yap yorum falan gönderemezler çok basit bi işlem dikkatinizden kaçtı galiba :)

4. Yorumu yazan isim ve e-posta adresini doldurmak zorunda

Bu seçenekte işaretli.. 3 gün öncesine kadar spam yorum geliyordu ama bu şekilde e-mail yazmadan gönderilen ve yayınlanan olmuyordu.. Temadan kaynaklanma ihtimali var mıdır ? benim aklıma başka bir şey gelmiyorda..

5. eylultoprak, o dediğin eklentiyi indirdim kurmak istedim ama hata verdi aktifleştirmedi bende.. localde denedim sorguyu ordan alıp phpmyadminde sorgulattım yine bir değişiklik olmadı, aktif olmamıştı plugin..

kendim denediğim zaman e mail yazmadan yorum gönderme yorumu göndermiyor hata veriyor ama bunlarda hala gönderiyorlar.. :S

6. sağol ama sorun eklentiyi bulamamakta değil buldum, hatta localde denedim eğer kullanılmayan bir mail yazmışsan göndermiyor yorumu.. fakat sitede eklentiyi aktif hale getirmek istediğimde Plugin could not be activated because it triggered a fatal error. şeklinde uyarı alıyorum ve aktif etmiyor, sanırım bu sunucumdan kaynaklanıyor ama elimden gelende başka bir şey yok.. biraz uğraşıp diğer eklemntileri almayıp sanki sıfırdan başlıyormuş gibisadece yorumar yazılar ve kategorileri taşımanın yolunu bulup değişiklik yapmam gerek sanırım..

7. dışa aktar içe aktar olur localde dene önce yedek iki defa hemde.

yada canarkadas 'ın progilinde açtığı konulara bak bunu da cevaplamıştım daha önce

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.