WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Sayfalarda yorum yapabilme

(10 posts)
  • 7 ay önce hyolcub tarafından başlatıldı
  • aligon tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. değerli arkadaşlar makalelerde yorum yapılabiliyor ama sayfalarda yorum yap ekranı çıkmıyor bunun sebebi nedir ?

Sitemin linki

Tarih: 7 ay #
  2. sayfa şablonu seçin yada yorum yapılmasına izin verilmesi gerekli.. sayfayı düzenle dediğinizde sağ yan menudeki seçenekleri kontrol edin.

3. farklı temalarda denedim, düzenle sayfasını kontrol ettim sorun yok ama çıkmıyor anlamadım gitti !

4. <?php comments_template(); ?>

bu kodu temanızdaki dosyalara tek tek koyup dener misiniz.. bu kod yorum bölümünü çağırır.. uygun dosyaya koyarsanız sayfalarda yorum kısmı olur.. ve tekrar söylüyorum düzenle dediğinizde sağ yan tarafda yazıda yorumlara izin ver işaretli olması gerekli..

5. Yorum yapılmasını istediğiniz sayfayı düzenlemeye girin sağ tarafta yorumlara izin ver pinglere izin ver seçeneklerinden yorumlara izin veri işaretleyin ve sayfayı yeniden yayınlayın artık üyeleriniz sayfalarınıza yorum yapabilirler :)

6. >?php comments_template(); ?>

bu kodu temanızdaki dosyalara tek tek koyup dener misiniz.. bu kod yorum bölümünü çağırır.. uygun dosyaya koyarsanız sayfalarda yorum kısmı olur.. ve tekrar söylüyorum düzenle dediğinizde sağ yan tarafda yazıda yorumlara izin ver işaretli olması gerekli..

sağol dostum bunu ekleyince düzeldi

7. Benimde aynı problem vardı kardeş tema değişikliği ile geçti şükür

Benimde bir sorum olacak

Ben tema editör ünü tıkladığımda önce den düzenleme yapabiliyrdum şuan yazılabilir dğildir diye yazdığı için düzenleme yapamıyorum

Sizce bunun herhangi bi çözümü varmı yapabileceğim ?

Yönetici notu: Daha önce de birkaç kez uyarıldınız; lütfen forum kurallarımızı okuyun, mesajlarınızı tamamı kalın harflerle yazmayın. [Hasan]

8. aligon
    Üye

dosyaları chmod777 yapın.

9. Daha önce uyarıldınız dediniz ama bi yanlışlık olmasın :(

Kardeş ilgin için teşekkür ederim.Çok bilgili değilim

Daha açıklayıcı yazarsan sevinirim.

10. aligon
    Üye

link

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.