WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Giriş ve Kayıt Formu Özelleştirme Eklentisi

(8 posts)
  • 1 yıl önce GenaroFlores tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Bu eklenti ile temanıza uyumlu, özelleştirilmiş giriş ve kayıt sayfaları oluşturarak wp-login ve wp-register sayfalarının yerine kullanabilirsiniz. Temanızın görünümünü kaybetmeden üye girişi, üye kaydı ve unutulan parola işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz, buyrun;

Giriş ve Kayıt Formu Özelleştirme Eklentisi

Burada uygulamasını görebilirsiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. Ne kadar çok soran olmuştu bunu son zamanlarda, tam zamanında yetiştiniz ;) Teşekkür ederiz.

3. ben de soruyordum :)
    bunu bulunca paylaşayım dedim..

4. bu eklenti bazı temalarda çok sorun yaratıyor..birde onu çözsek tam süper olacak..eline sağlık hakkı hocam..

5. sorma ya, onunla uğraşıyorum ben de.. iki sütunlu standart temalarda iyi oluyor da, farklı temalar olunca uğraşmak gerekiyor biraz.. bakalım sonu ne olur :)

6. Elinize sağlık, Türkçeleştirme konusunda katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

Bu sıralar tema ve eklenti Türkçeleştirmesine katkıda bulunan arkadaşları görmek sevindirici; Türkçe tema ve eklentileri eklentiler ve temalar sayfalarımızda yayınlamak için çalışma yapmamızın zamanı geldi herhalde. :)

7. çok sagol çok güzel bir eklenti :)

8. bunun son sürüme uyumlusu, tum temalarda sorunsuz çalışanı yokmu acaba. üyenin kendi şifresini vs oluşturabileceği..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.