Arkadaşlar, wordpressin son sürümünde eklentiler ve wordpress'in kendisi için admin panelinde güncelleme uyarısı var. Bu güncelleme uyarılarını nasıl kaldırabilirim?
Arkadaşlar, wordpressin son sürümünde eklentiler ve wordpress'in kendisi için admin panelinde güncelleme uyarısı var. Bu güncelleme uyarılarını nasıl kaldırabilirim?
Güncelleme yaparak kaldırabilirsin, inan bana güncellersen pişman olmazsın. Ya eksik bir dosya ya da bir güvenlik yaması yapmışlardır. Senin için daha iyi olur elbette ama illa ki kaldırmak istiyorsan, wp-admin/index.php ' de ki kodları incele veya orada başka dosyaların entegre edildiğini göreceksin onları açıpta yapabilirsin.
Evet belki haklı olabilirsin fakat ben kaldırmak istiyorum. Tam olarak hangi dosyada olduğunu bulabilir miyiz?
Eğer beklerseniz bulabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim. Saygıyla.
bu eklenti neye yaramaktadır?
eklentiyi kurdum fakat sadece eklentilerle ilgili sürüm haberleri kayboldu. Wordpress'in kendi sürümüyle ilgili bilgi kaybolmadı. Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar çözümü buldum. Eylültoprak'ın önerdiği eklenti, eklentilerde güncelleme sorununu ortadan kaldırıyor. Fakat aşaşğıdaki eklentiyi de kurduğunuzda wordpress güncellemesi ile ilgili uyarı da yok oluyor. Teşekkürler.
http://wordpress.org/extend/plugins/disable-wordpress-core-update/
bbpress eklentisinde oldukça sıkıntı çekiyorum aslında
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.