wordpress'i son sürüme yükselltim fakar sitenin üstünde
WordPress veritabanı hatası: [Table 'bureacom_wrdprss.wp_post2cat' doesn't exist]
SELECT p2c.category_id AS cat_id, COUNT(p2c.rel_id) AS numposts, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) + '3' AS last_post_date, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) AS last_post_date_gmt FROM wp_post2cat p2c INNER JOIN wp_posts posts ON p2c.post_id=posts.id WHERE (posts.post_status='publish' OR posts.post_status='static') AND posts.post_date_gmt <= '2007-11-30 18:59:09' GROUP BY p2c.category_id ORDER BY numposts DESC
diye bir hata alıyorum. sebepleri ne olabilir?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
sitenin üstündeki "WordPress veritabanı hatası"
(4 posts)-
Tarih: 5 ay #
-
2.3.x versiyonuna geçiş yaptıysanız eklentileri güncelleyin.. ve etiket sistemi kullanıyorsanız iptal edin.. var olan etiket sistemi ile çakışma yapıyor..
ki baktım kullanıyorsunuz içe aktar bölümünden simple taggin etiketlerini aktarın ve http://www.herewithme.fr/wordpress-plugins/simple-tags kullandığınız etiket sisteminin yapımcı 2.3.x için yaptığı bu eklentiyi kullanın..
Tarih: 5 ay # -
peki yedeği veritabanı üzerinden mi alacağım? eklentinin ayarlar bölümünde yedek alma bölümnü göremedim.
Tarih: 5 ay # -
veri tabanından al sağlam olsun ama günceleme yapmadan neden almadın ki.. bütün site gidebilirdi.. neyse şimdi al :) yönet/dışa aktar seçeneğinden'de yedek al.
Tarih: 5 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmüş