son yazılar kısmında 10 tane yazı çıkıyor bunu artırmak için napmak gerek acaba. teşekkürler.
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
son yazıları çoğaltmak
(16 mesaj(lar))-
Tarih: 9 ay #
-
sitebar.php dosyasında <?php get_archives('postbypost', 10); ?> şöyle bir kod olmalı ordaki 10 u değiştirip arttırabilirsin..
Tarih: 9 ay # -
sidebar.php dosyamda öle bişey yok.
hangi temayı kullanıyorsun bilmiyorum ama genelde sitebar.php ye eklenir bu kod.. senin kullandığın temada hangi dosya o son yazılar kısmını gösteriyorsa kodu orda ara ya da son yazılar yazan kkonu ara onun altındadır düzenlemen gereken sayı..
valla bulamadım bi türlü, sayfa sayaç eklentisi var bende o yüzden olabilirmi acaba, ayrıca sayfamda çıkan yazı sayısınada müdahale edimiyorum.kullandığım tema blackandwhite temasınıdır. teşekkürler.
rsitebar.php de $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=1'); burdaki 10 değerini değiştirmen gerekiyor sanırım..
sayfanda çıkan yazı sayısına da wp-admin kısmında ya tercihler kısmından ya da yönet kısmındaki seçenkelerden birinden değiştiriyorsun orda sana soruyor ana sayfada kaç mesajınızın gözükmesini istediğinizi filan..
burada sayfa adreslerini verirseniz size daha iyi yardımda bulunabiliriz kullandığınız temayı göremediğimiz için ne söylesek şuan yalan olur korkmayın site adresinizi verirseniz bi şey yapmayız sitenize
rsitebar.php de $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=1'); burdaki 10 değerini değiştirdim fakat olmadı yine. cmod değerini 777 yaptım rsidebar.php dosyasının yine olmadı.
sayfada çıkan yazı sayısını tercihlerden okuma kısmından yapılıyo biliyorum ama oradaki sayıları değiştirdim yine olmadı.Tarih: 9 ay # -
Son yazıların nerde listenmesini istiyorsanız o dosyaya girip kodu istediğiniz yere yapıştırın.. eğer hiç bilmiyorsanız bütün tema dosyalarında deneyerek bulabilirsiniz.
< ?php query_posts('showposts=5'); ?>
Uygun yere koyun kodların çalışması için chmod yapmak gerekli değildir. 644 yada 755 yeterli olur.. Bence 644 güzeldir.
Ek bilgi yukardaki kod çalışmaz ise bunun ile çalışır sanırım
< ? query_posts('showposts=5');
while (have_posts()) : the_post(); ?>
< ? endwhile;?>< sağındaki boşluğu silmeden çalışmaz.
buldum. son yazılar pulinginin üstüne tıkladım 10 yazıyodu 15 yaptım, yanındada en fazla 15 olabilir diye not vardı. ben 20 yapmak istiyodum ama neyse.
sayfada çıkan yazılara hala müdahale edemedim.
hocam desene bize eklenti ile yapıyorum bu işi diye müneccimmiyiz biz.
verdiğim kodları kullana bilirsin.. istediğin kadar gösterim yapar.
Tarih: 8 ay # -
hocam desene bize eklenti ile yapıyorum bu işi diye müneccimmiyiz biz.
verdiğim kodları kullana bilirsin.. istediğin kadar gösterim yapar.
işte bunlar sitelerinin adreslerini buraya yazmadıkları için oluyor.siteleri göremediğimiz için oluyor işte bunlar boşu boşuna forum kirliliği
2.3 sürümünde zaten otomatik var yazılar eklentisi ben herhangi bir puling kurmadım.
mavinefes kimse site adresini vermek zorunda değil herkesin sitesi kendine.
Siz widget kullandığınız için bu kodları nereye koyarsanız çalışmaz.. Widgetlerde php çalıştırmak için http://worldarchivetr.com/wp/100-wordpress-eklentisi/
samsarin php widget yada exec php eklentisini kullanın açıklamalarında yazıyor zaten..
teşekkürler eylultoprak allah razı olsun
Elinizdekileri kısa ama öz şekilde verirsen daha hızlı olurdu =)
Tarih: 8 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil