Evet adminim neden backlink yapılmasına izin verilmiyor bu destek sitesinde? bunu merak ediyorum benim ve benim gibi birçok wordpress sitesi sahibi insanın ihtiyacı vardır lütfen böyle bir bölüm acalım.
Evet adminim neden backlink yapılmasına izin verilmiyor bu destek sitesinde? bunu merak ediyorum benim ve benim gibi birçok wordpress sitesi sahibi insanın ihtiyacı vardır lütfen böyle bir bölüm acalım.
ısrarla aynı konuyu açtığınızı görünce backlink olmamasının sebep'i şu neden benim sitemin backlink'i yok diye ısrarla soru soracaksınız..
şöyle açıklayayım.. google farklı pr'lerden backlink aldığı zaman bir sitenin mesela buranın backlink değerini düşürüyor.. çünkü yeni bir sitenin pr değeri olmaz burası içinde bir hezimet olur ki yöneticiler bunu istemez. O zaman sizin sitenizede faydası olmaz zaten.. backlink genel olarak aynı pr değerine sahip siteler arasında yapılması gereklidir..
Biraz google ve seo hakkında bilgi alın bir yerlerden.. Hasan abi mümkünse konu açık kalsın faydalı olacağına inanıyorum :)
peki sen benimle link takas yaparmısın sitenin ismi yazıyor nickime tıkladıgında
kusura bakma sana karşı bir saygısızlık yaptıysam baktım ama ben yinde ısrarlıyım backlink istiyorum
Hayır ben değilde hasan abinin uyarılarını dikkate almadığın için biraz kızacakdır sana :)
Benim için bir saygısızlık değil ama ısrarla neden aynı konuyu açtın ki ben görsem aydınlatırdım seni ama gerçekten bu backlink işi falan.. Ge rek siz
Sen kaliteli ve iyi bir iş yaparsan gerisi hikaye. İnternette çoğu yazılan şey artık zaten hikaye oldu bana.. Şöylede bir şey var yazılan şeylerin çoğu değiştiğini unutma hükmünü yitirdi.. Çünkü internet artık bir link çöplüğü..
Sağ sola girip yorum yaz backlinkden faydalı olur.. Örnek bir bayan var blog aleminde.. Zevkle yorumlarını siliyordum :)
Canı saolsun hasan abinin altı üstü banlanırım zaten hep böle olur bi istegin olur yapılmaz susturulmak için banlanır bu bizim güzel türkiyemizdede olan birişey o biraz farklı hayattan farklı.Neyse ama bence backlinkin çok faydası var çünkü vbulletin kurulu sitemde gördüm bu yararını günlük 30-40 hit ve 2000 index olan sitem pr si yüksek saglam sitelerle yaptıgım backlinklerle 1 ayda 9000 index günlükte 600-700 arası oldu hiti şimdi
Konular: 2.972, Mesajlar: 7.013, Üyeler: 3.140 sonuç bu 1 ay linklerimi acık bıraktım kapalı olsaydı 5000 olurdu üye neyse yine dagıttım konuyu. dedigin gibi özgün içerik çok önemli ama özgün içerik kalmadı varsada şimdilik kimsenin umurunda degil ama backlink'te çok önemli...
Sen bilirsin.. :)
Forum kurallarını oku bir defa bir şey çıkmaz.. Kural olmasa sorun değil..
Canı saolsun hasan abinin altı üstü banlanırım zaten hep böle olur bi istegin olur yapılmaz susturulmak için banlanır bu bizim güzel türkiyemizdede olan birişey o biraz farklı hayattan farklı.
- Arkadaşım Hayırın başka türlü söyleniş şekli yok bildiğim kadarıyla. Hayır sa hayır oluyor. Sen ısrar etsende Evet diye bunun Türkiyenin koşullarıyla ne ilgisi var. Ben vasıfsız elemanım gidiyorum bankaya beni patron yapın diyorum. Adamlar olmaz diyorlar bende ısrar ediyorum Patron olacam ben diye... Seninkide aynı hesap...
Başlığınızı bir daha okuyun ve forum kurallarımızı... Burası sizin de ifade ettiğiniz gibi bir destek sitesi, yani WordPress hakkında yardımlaşma için sağladığımız bir platform. İsteyen herkes üye olabilir ve forum kurallarına bağlı kalmak şartıyla mesaj gönderebilir. Backlink benzeri konular forumumuzun ilgi alanı dışında kalıyor. Daha çok "reklam" sayılır link değişimi, yardımlaşma değil. Eğer blog dünyasının gelişmesini istiyorsanız link değişimi benzeri konuları düşünmek yerine kaliteli içerik üretin ve insanların kaliteli içerik üretmesini destekleyin. Kaliteli içerik ürettiğiniz zaman er ya da geç karşılığını alırsınız emeğinizin.
Önceki açtığınız başlık silindikten sonra bize mesaj gönderseydiniz size ayrıntılı olarak konuyu açıklardık.
Canı saolsun hasan abinin altı üstü banlanırım zaten hep böle olur bi istegin olur yapılmaz susturulmak için banlanır bu bizim güzel türkiyemizdede olan birişey o biraz farklı hayattan farklı.
"Banlama" şeklinde bir tabir kullanmıyoruz, "engellemek" ya da "forumdan uzaklaştırmak" diyoruz. Kimseyi forumdan uzaklaştırmak istemeyiz tabii ki; fakat forum kurallarımıza uymamakta ısrar eden üyelerimizi birkaç kez uyardıktan sonra engellemekten başka bir çözümümüz kalmıyor maalesef. Unutmayın, forum kurallarımız yalnızca bizim için değil tüm üyelerimiz için varlar. Forum kurallarının uygulanması forumun kalitesi ve sürekliliği için gerekli. Birçok forumun aksine WordPress Türkiye Forumlarımızda "Acil!!!!" "yAAARDıııımmm" benzeri başlıklar ve mesajlar nadiren yer alıyorsa; bu, forum kurallarımız ve duyarlı topluluk üyelerimiz sayesindedir.
Başlığınızı forumumuza uygun olacak şekilde düzeltiyorum ve konuyu kilitliyorum.
This topic has been closed to new replies.