WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Database Eklenti Hatası

(5 posts)
  • 7 ay önce KaliteAvcisi tarafından başlatıldı
  • KaliteAvcisi tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkdaşlar sitemi yeni aldığım alana taşıdım ve database aklentisi sitemin almış olduğu son yedeğini yine o eklentiyle yükleyecektim ama şimdi ne backup yapıyor nede eskisi yedeği görüyor ve yedek almak istediğimde şu sorunu veriyor

Checking Backup Status

Checking Backup Folder (/httpdocs/backup-db/) ...
    Backup folder does NOT exist. Please create 'backup-db' folder in 'wp-content' folder and CHMOD it to '777' or change the location of the backup folder under DB Option.
    Backup folder is NOT writable. Please CHMOD it to '777'.

Checking MYSQL Dump Path ...
    MYSQL dump path does NOT exist. Please check your mysqldump path under DB Options. If uncertain, contact your server administrator.

Checking MYSQL Path ...
    MYSQL path does NOT exist. Please check your mysql path under DB Options. If uncertain, contact your server administrator.

Checking PHP Functions (passthru(), system() and exec()) ...
    passthru() enabled.
    system() enabled.
    exec() enabled.

Please Rectify The Error Highlighted In Red Before Proceeding On.

Note: The checking of backup status is still undergoing testing, it may not be accurate.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, konu başlıklarınız "acil" benzeri ifadeler içermesin. Başlık düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 7 ay #
  2. backup-db klasoru ve wp-content chmod 777 olacakmış.

Çalışmaya bilirmiş host yetkilisi ile görüşmeniz gerekebilirmiş

passthru() enabled system() enabled exec() enabled fonksiyonlarınında açık olması gerekliymiş bunlar uygun ise çalışmaması için bir sebep yokmuş..

ACİL diye bir ifade bu forumda kullanılmaz..

3. Plesk panelde bu nasıl olacak acaba birde benim önceki alanı iptal ettiğimde bana sitemin tam yedeğini verdiler oda cpanel idi bunu ben nasıl yüklerim plesk panelden...

4. http://www.tamba2.org.uk/wordpress/restore/
    burda güzel anlatmış lakin bende resimde gösterilen yerler yokki...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.