arkadaslar temamı geliştirmek için ilk önce kendi günlüğüm olarak açmayı düşündüm... Fakat eklenti olarak eksikleri çok tabi... yani görsel olarak daha çok şey yapabiliyorum... Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi
www.akinberk.com
(15 posts)-
Tarih: 7 ay #
-
İkram-zidane teması bu altına sahibinin linkini verin. Hatta mavi nefes türkçeleştirmesini yaptı.
Tarih: 7 ay # -
ben o temadan bi çok şey deiştirdim...
Bu sizin olduğu anlamına gelmez..
Bak bu benim site..
Buda tema sahibininSenin kullandığın temanın aynısını ben kople değiştirdim genişliği, çift sütündan tek sutuna indirdim..
Böyle olmamalı hocam yaptığınız doğru değil.. Bende windows'u değiştirdimdi zamanında ticari bir marka olarak satışına geçebilirim öyle ise.. :)
benim amacım siteyi görünüm ve eklenti olarak geliştirmek... Ayrıca internet ortamında aratıyorum.. ikram-zidane.com diye bi yer yok... İskeleti ben yapmadım doğru... Bu temayı deiştiripte satmak isteyende yok ayrıca... Sitanin altına kendi adımıda koymnamışım demi... Özgünlük yorumlarını bırakalımda daha nasıl iyi bişey yapabiliriz onu konuşalım... iyi bişey çıkarsa zaten burda paylaşırımda gelişmeiş versiyonunu.. adınızı altına yazarsınız.. Windowsu deiştirebilceğini sanmıyorum bu arada... Örnek verirken açık kaynaklı bi örnek bulabilirsin
http://www.akinberk.com/wp-content/themes/akinberk/style.css
Konunuza yardımcı olamayacağım.
Benim adımı bi temanın altına yazmaya ihtiyacım yok..
Alem biliyor zaten ;)Tarih: 7 ay # -
bu tartışma hoş olmuyo... nasıl istersen arkadasım... ama kendi siten için yardım isteyebilirsin... iyiçalışmalar
ben yardım teklifinde bulunuruken nezaketten söylemiştim... Hani küçümsemek deildi amacım... Sonra dediğin gibi profilini inceledim... Ama "sen giderken ben dönüyodum" daki kasteddiğin şey bütün eklentileri yükleyip karman çorman bişey çıkarmaksa tasarım olarak temana bi gram şey katmadıysan evet söylediğin kadar varsın... Valla senin kadar bilmiyorum Wp yi doğru... ama siteni görünce "bilmesemde olurmuş" dedim hevesim kaçtı... Şimdi sana gerçekten yardım etmek isterim
nezaketten söylemiştim
Nezaketten tema sahibinin adı web adresi temanın bir köşesine yazılabilir.
Hani küçümsemek deildi
Benimkide öyle değildi o zaman.
bütün eklentileri yükleyip karman çorman bişey çıkarmaksa tasarım olarak
eklentiler ile tasarım yapılmaz.
temana bi gram şey katmadıysan
şuan üzerinde çalıştığın temada ki değişiklikleri görüyorum ;)
Valla senin kadar bilmiyorum Wp yi doğru
Wp öğrenilir sorun değil..
ama siteni görünce "bilmesemde olurmuş" dedim hevesim kaçtı...
Yapılan işe saygı duysaydınız zaten kullandığınız temanın altına yapan kişinin adınızı yazardınız.
Bunu
Şimdi sana gerçekten yardım etmek isterim
sonradan eklediğiniz için yeni cevap veriyorum..Yardım etmek istiyorsanız o alt kısma yada temanın bir yerine ikram-zida tasarımından örnek alınmıştır gibi bir ibare yazın yeter.
Özgünlük yorumlarını bırakalımda daha nasıl iyi bişey yapabiliriz onu konuşalım...
Özgün olan içerik elbet tutar..
Bknz İlk sitenin hatırı sayılır bir ziyaretçisi var
dediğini uyguladım... Artık rahat uyuyabilirsin :)
:)
Temanın adı asıl adı marki.. ikram zidane 'nin diğer temalarıda güzeldir..
Akınberk.com ikram-zidane marki teması üzerinde geliştirilmektedir
Desen daha iyi bir cümle olmış olurdu =)
Hatta sitesinin linki'ni bile verebilirsin
Hayır sen rahat olabilirsin kimse seni suçlamaz bunu yazdığın için :)
Soruna gelelim artık..
http://worldarchivetr.com/wp/100-wordpress-eklentisi/
Burda eklentilerin açıklamaları mevcut.. Hemen hemen bütün popüler eklentiler mevcut.. Sen aklındakileri madde madde yaz ben sana eklenti adı verebilirim.. Başka bir eklenti önerebilirim..
Liste kesmezse..
Ayrıca temanın index.php dosyasındaki 9 numaralı satırdaki 1'i değiştirerek bir sayfada gösterilecek yazı sayısını değiştire bilirsin..
Yada 8 ile 10 numaralı satırı silersen wordpress wp-admin bölümünden değişikliği zahmetsizce her defasında yapabilirsin.
yardımın için çok saol... Canarkadas blogu hoşuma gitti... biraz araştırmak istiyorum... karışık gelirse zaten yardım isterim... ayrıca anasayfadaki yazı sayısı ile ilgili bir sorunum yok... amacım sadeliği fazla bozmak deil. adsense, reklam yönetimi yada buna benzer şeyler üzerinde de durmak istmiyorum fazla gözü yormasın yeter... Şimdi verdiğin listeden oynatıcılara ve güvenlik eklentilerine bakmak istiyorum... En sonundada üste flaslı bir menü... yani bir yazar sitesi
http://hyperelektronik.com/wordpress/
Burda olacakdı.. gevv yazmıştı sanırım yada kendisi ile iletişime gece bilirsin flash menu için.
Tarih: 7 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil
www.ImageShack.us