WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Anket Eklentisini Sayfaya Girişte Popup Olarak Açabilir miyim?

(3 posts)
  • 7 ay önce Emrahca tarafından başlatıldı
  • Emrahca tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Emrahca'da anket olarak Democracy eklentisini kullanmaktayım. Yalnız ben bunu sayfa ilk açıldığında anket boyunda ufak bir popupla açmak istiyorum. Yani Emrahca'ya giriş yapan internet kullanıcısı anketi cevaplayıp girsin. Böyle birşeyin mümkünlüğü acaba var mıdır? Bu konuda tecrübeye dayanarak bize göstermiş olduğunuz değerli bilgilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkür ediyorum.

Tarih: 7 ay #
  2. Avatar

ytgn
    Üye

popup deyince nedense aklıma hep açılır pencere engelleyicisi geliyor :D
    Şahsi fikrim popup bir anketten verim alamazsın. Çünkü çoğu kullanıcı popup önleyici kullanıyor.

Bu tip bir popup anket eklentisi var mıdır yada yapılabilir mi bilmiyorum ama benim farklı bir önerim var:

İlk önce blogunu alt dizine(örnek:_www.emrahca.com/blog/) taşırsın. Kök dizinede anketli güzel bir giriş sayfası yaparsın. Kişileri oradan blog kısmına yönlendirebilirsin. Sayfanın tasarımı sana kalmış artık.

Yalnız anket sayfasını çok dikkatli dizayn etmen gerekir. Kullanıcıyı oy vermeye teşvik etmelisin;)

Ayrıca, sayfa kodlarında kullanıcının daha önce oy verdiğini anlayan ve onu otomatik olarak blog sayfana yönlendiren script gibi bişiler olursa güzel olur;)

3. Haklısın ytgn. Bak ben orasını düşünememiştim. Hatırlattığın için teşekkür ederim. Blog engelleyici aslında bende de var neden aklıma gelmedi anlamadım.
    Bu arada dizin değiştirmek de pek işime gelmiyor. Yani bu zamana kadar kalıcı bağlantıları ve Google seo ancak kendine gelmeye başladı. Şimdi dizin değiştirirsem baya bir zaman daha beklemek zorunda kalıcam eminim. Yardımların için teşekkürler tekrar. Konu çözülmüştür. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.