WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Tüm Yazılar 404 Veriyor , Giremiyorum.

(10 mesaj(lar))
  • 12 ay önce rzrarti tarafından başlatıldı
  • rzrarti tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. rzrarti
    Üye

Hostingimde sorun varken 3 tane yazı yazdım ve 3 yazı da aynıydı ; sadece başlıkları farklıydı. sonra admin panelinden silemeyince ; phpmyadminden sadece post tablosundakileri 3 yazının bilgilerini sildim ve şu anda yazılarımın hiç biri açılmıyor.

http:///www.rzrarti.org

örneğin ;
    http://www.rzrarti.org/index.php/dunyanin-en-uzun-mailini-almak.html

biraz araştırdım sorun tarihlerle ilgili felanmış galiba ; tarihleri düzgün yaptığımı zannediyorum , { birkaç hatalı tarih vardı onları düzelttim.}

Lütfen yardım edin. :(

ayrıca dmry'nin sayfa sayaç eklentisi de kurulu.

12 ay önce #
  2. "Kalıcı Bağlantılar"ı kontrol edin...

12 ay önce #
  3. rzrarti
    Üye

ettim ; hala aynı

sadece http://www.rzrarti.org/?p=123 şeklinde girilebiliyor

12 ay önce #
  4. ytgn
    Üye

Sorunun .htaccess dosyası. Forumda arama yaparsan eminim çözüme ulaşırsın.

Bende acemiyim ama yazılardan anladığım kadarı ile normalde;
    site yönetimi/tercihler/kalıcı bağlantılar da bir değişiklik yaptığında wordpress otomatik olarak .htaccess dosyasını düzenlemesi lazım. Fakat .htaccess dosyası yoksa yada .htaccess dosyasında yazma izni yoksa bu değişiklikler aktif olmuyor. Ftp sunucundan .htaccess dosyasına ulaşabilir erişim ayarlarını değiştirebilirsin.

Eğer o dosya yoksa forum aramasından bulduğum Bu Sonuca bakarak yardım alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

12 ay önce #
  5. rzrarti
    Üye

ancak kalıcı bağlantılarda herhangi bir şey yapmadım. Bu 3 tane yazının bilgilerini wp-posts'tan sildikten sonra oldu herşey :(

mesela şu anda yazı yazsam

en son mesajın id'si 270 ; yeni attığımda 278 oluyor

12 ay önce #
  6. Rzrati,

Kalıcı bağlantılar'da "Özel, aşağıda belirleyin "i seçip, altındaki kutucuğa;

"/index.php/%postname%/" yazmalısın. Eğer yukarıda belirttiğin gibi bir bağlantı tipinin oluşmasını istiyorsan. Eğer kalıcı bağlantılardaki ayar bu şekildeyse ytgn'nin de dediği gibi ".htacess" e bak. Wordpress'in kurulum dosyalarındaki ".htacess" ile karşılaştır. Sorun varsa düzelt.

Eğer yukarıdaki iki düzenlemeyi de yaparsan - yapmışsan "404" hatası vermemesi lazım. Ayrıca bunun nedeni olabileceğini düşündüğün ve sorun oluşmadan önce eklediğin eklentileri kaldırmayı da deneyebilirsin.

Esenlikle...

12 ay önce #
  7. rzrarti
    Üye

arkadaşlar , olay timestamplarla alakalıymış , online counter'dan sildim bir kaç timestamp'i ve sorunum çözüldü :)

11 ay önce #
  8. rzrarti
    Üye

Arkadaşlar aynı hatayı gene vermeye başladı :( sadece iletisim sayfamı yenilemiştim , yaptığım resmin adı iletisim.jpg di bundan olabilir mi ? :(

11 ay önce #
  9. Yazılarınızı bir word dosyasında yedekleyin. Herşeyi silin database dahil sonra tekrar kurup herşeyi yedeklediğiniz yazıları aynı başlıklar ile ekleyin bence.. Host hatası umarım değildir bunun yanında..

11 ay önce #
  10. rzrarti
    Üye

ve yine çözdüm { esrarengiz :) }

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.