WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

iki ana kategori yapma

(7 mesaj(lar))
  • 9 ay önce voltran32 tarafından başlatıldı
  • voltran32 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. voltran32
    Üye

selamlar.
    blogumda3 kolonlu, ben ise sağ ve sol kolonda iki ayrı kategoride iki widgete olsun istiyorum aşağıdaki örnekte verdiğim gibi.

FUTBOL HABERLERİ
    1-galasaray haberleri
    2-fenerbahçe haberleri
    3-beşiktaş haberleri
    4-milli takım haberleri

BASKETBOL HABERLERİ
    1-efes pilsen takımı haber
    2-fenerbahçe ülker haber
    3-galatasaray cafecrown haber
    4-nba haberleri

9 ay önce #
  2. Tam olarak istediğinizi anlamış değilim. İstediğiniz belli bir kategorideki yazıları listelemek ise sitemde yazdığım kategorinin yazıları widgetini kullanabilirsin. Yok yapmak istediğiniz alt kategorileri olan bir kategoriyi bir blok olarak göstermek ise bunu yapan bir widgete rastlamadım.

9 ay önce #
  3. voltran32
    Üye

sitenizdeki widgeti kurdum fakat bu istediğim değil, alt kategoride olan bi kaç tane kategoriyi dediğiniz gibi blok halinde başka bir yerde göstermek istiyorum.ilginize teşekkürler yinede.

9 ay önce #
  4. Ok. Ben de öyle düşünmüş ve Seçtiğin kategorinin kategorilerini gösteren bir widget yazmıştım. Ancak kullanımını anlatacak yazıyı yazmaya zaman bulamadım. Yarın siteme eklerim, oradan alırsınız. Yine de yanlış anlaşılma olmaması açısından verdiğiniz örnekteki
    Futbol Haberleri - Bir ana kategori, altındakiler de onun alt kategorileri değil mi?
    Basketbol Haberleri - yine farklı bir ana kategori ve altındakiler de onun alt kategorileri değil mi?
    Ben bu şekil de düşünüp, ona uygun olarak widgeti yazdım. Alt kategorileri olan herhangi bir kategorinin altındaki kategorileri gösteriyor.

9 ay önce #
  5. voltran32
    Üye

evet dediğiniz gibi sanırım. merakla bekliyorum widgeti, denemek için sitenizden takip ediyorum. teşekkürler.

9 ay önce #
  6. Gezikme için özür dilerim. Bileşeni siteme koydum. Bileşene buradan ulaşabilirsiniz.

9 ay önce #
  7. voltran32
    Üye

Yakup arkadaşım yazmış olduğu buradaki widgete sayesinde sorunumu hallettim, kendisine çok teşekkür ederim.

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.