arkadaşlar;
pclabs anasayfasındaki haberler kısa haberler engünceller sonyorumlar sağdaki blog ve en alttaki kısım için eklenen pluginleri arıyorum eger isimlerini biliyorsanız çok yardım etmiş olursunuz sağolun*..
arkadaşlar;
pclabs anasayfasındaki haberler kısa haberler engünceller sonyorumlar sağdaki blog ve en alttaki kısım için eklenen pluginleri arıyorum eger isimlerini biliyorsanız çok yardım etmiş olursunuz sağolun*..
Haberler bölümü bildiğimiz son yazılar (recent posts) eklentisi ile yapılmış. Kısa haberler forumdan başlıkları alıyor. Alttaki bölümlerden biri linklerin listesi ki wordpressin kendi fonksiyonu (yanlış hatırlamıyorsam wp_link_lists) ile yanındaki PClabs hakkında bölümü sayfaların listelenmesi diğer bölümler ise belki manuel yapılmış olabilir, ya da belli kategorilere ayrılmış linkler ayrı ayrı gösterilmiş olabilir. Anlayacağınız wordpressin mevcut fonksiyonları dışında birşey kullanılmamış, sadece CSS ile olaya güzellik katılmış.
bende öyle bir site modülü kurmak istiyorum acaba yardımcı olabilmeniz mümkünmü
yapacagım site oyun için olucak son oyun incelemeri yer alcak ayrıca yeni çıkan oyunlar son eklenen hileler vs oyun hile modülü fln lzm yardım ederseniz sevinirim.. :D hızlı bir site olsun istiyorum o yüzden wordpress sectim yalnız benim dedigimi anladınızmı bilmem ama recent posts modülünde öle diil pclabsta solda icon ve sağda kısa tanım var bende öyle istiyorum..
sırf oyun için özelleşmiş CMS sistemler mevcut. joomla bile kullanılabilir.. Wordpress ile pclabs anasayfasının aynısını oluşturabilirsin ama sayfa açılış süreside bir o kadar artar.
arkadaşlar pclabsın son günceller ve son yorumlar modülü lazım bulmama yardım edin lütfen
kendi yazısında yazdıgı modüllere baktım acıklamalarıda okudum ama o eklentiyi bulamadım kücük resim ve kısa yazılar şeklinde son günceller kısmı lzm
wordpress codex 'de custom field diye aratın lütfen...
biri msn adresi fln verebilirmi ya hiç bişeyi yapamıyorum asp olsa yaparım ama php olunca iş değişiyor aslında yapısı basit daha tanısalı 2 gün oldu ama daha ögrenecegim cok sey var o tablo şeklinde haberler kısmı yapamıyorum solda resimler şeklinde.. *** msn eklersenis sevinirim..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.