WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Domain değişikliği

(5 mesaj(lar))
  • 12 ay önce FY2005 tarafından başlatıldı
  • FY2005 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar

Ben sitemin domainini değiştirdim. Ama WP dğiştirmeden önce kurmuştum. Şimdi WP nin adresini değiştirmem lazım. Ama bunu nerden yapabilirim? Hangi dosyadan yapmam lazım bulamadım. Siteye giremediğim için yönetim panelinden yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

12 ay önce #
  2. wolkanca
    Üye

veri tabanında options tablosundaki adresi değiştirmen gerekiyor. veri tabanına gireceksin yani.

11 ay önce #
  3. Arkadadşım şimdi ilk önce şuan kullandığın domain üzerinden bir yedek al kople.Yedeği tam al eğer bir sorun cıkarsa o yedek lazım olacak sana.Daha sonra kurulu olan sisteme gir wp-admin gir Tercihler'e gir WordPress adresi (URL): Blog adresi (URL): yazan yere kullanamak istediğin domain ismini yaz.Daha sonra kaydet.kaydettikten sonra değiştirdiğin domain isminden de bir yedek al daha sonra kullanmak istediğin domain'in ns ayarlarını ayarla.Daha sonra veritabanın temizleyip kullanmak istediğin domainin veritabanı yedeğini yükle. İşini görecektir sanırım..Ben öle yaptı. vhbi.net idi vehbi.net yaptım yukarıdaki anlattığım yöntem ile..

11 ay önce #
  4. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. domain değiştirdiğim için direk giremiyordum bloğa. Ama www.siteadi.com/wp-login.php şeklinde sayfa adı ile beraber yazdığımda girdi. Ayarlardan değiştirdim sitenin adresini.

Tekrar teşekkür ederim...

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.