WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Yazıların Alıntı şeklinde Gösterimi sağlamak

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Kaya tarafından başlatıldı
  • Shinobi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Kaya
    Üye

Selamlar;
    wp kurulumunu başarıyla tamamladım .Ama bi kategoriye bir yazı eklediğim zaman anasayfada yazının tamamı gözüküyor.Benim yapmak istediğim anasayfada yazının bir kısmını göstermek ve "devamı" kelimesine tıklandıktan sonra yazının tümünü gösterilmesini sağlamak istiyorum .
    Bu bir wp eklentisiylemi yapılıyor? Yoksa bir ayarlamı ?Bayağı kurcaladım fakat yapamadım .
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekürler...

Tarih: 1 yıl #
  2. <!--more-->

yazını yazıp yazdıktan sonra bunu ekle yeterli bunu elle eklemeyebilrsin yazı ayzarken bir ust satırda hani bu yazı karaterleri seçerken orada bir tuş var hangisi dersen yukarıdan aşşagıyı ayırma şeklinde onu tıklaman yeterli.kolay gelsin.

3. Kaya
    Üye

Selam amarat,cevabın için çok saol.
    <!--more--> kodu işe yaradı fakat ikinci yolu yapamadım . sanırım "dahafazla etiketiyle ayır"butonunu demek istiyorsun .yazıyı yazdıktan sonra yazıyı ayırmak istediğim yere gelip "daha fazla etiketiyle ayır" butonuna tıklıyorum . ama değişiklik olmuyor. nerde hata yapıyorum acaba

4. hallettiysen sorun deil :=)
    evet o etiketle diyorum ama neden olmadı onu bilmiyorum.biraz boşluk bırakıp oyle yapsan daha iyi olur belkide.

5. more

Sanirim arkadasin dedigi sekil bu oluyor.. cok sagolun bunu bende ariyordum hallettik :)

6. Ben de tam arıyordum burada çözümü gördüm teşekkür ederim.

7. Daha fazla eklentiyi ayır seçeneği işlemi yaptı fakak bu link yazıyı "Read the rest of this entry »" nasıl devamını oku yapaçağız

8. tema dosyandan index.php içersinden değiştireceksin.. Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan türkçe temalardan indirmeni tavsiye ederim.
    * Gerçi bun bilgilerin hepsi forumda var. küçük bir arama yapın lütfen..

9. Teşekkür halletim

10. bende şimdi rast geldim konuya Teşekürler

11. yazıda alıntıyı yeni konu eklerkende yapabilirsiniz.. mesela rss benim siteyi inceleyin.. konu gerçek anlamda alıntı ise..

biraz more falan bahsedilmiş :)

12. teşekkürler arkadaşlar

Tarih: 11 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.