WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yeni yazı ekleyemiyorum, olanı değiştiremiyorum

(4 mesaj(lar))
  • 9 ay önce ecank tarafından başlatıldı
  • ecank tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. ecank
    Üye

yeni bir yazı yazmak istediğimde veya olanı değiştirmeye çalıştığımda
    bana direk şu hatayı veriyor:

Warning: include(edit-form-advanced.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p/c/m/pcmuzik/html/wp-admin/post.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'edit-form-advanced.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/p/c/m/pcmuzik/html/wp-admin/post.php on line 72

ne yapmam gerekiyor?

9 ay önce #
  2. ecank
    Üye

kullandığım pluginler:
    Google XML Sitemaps 3.0.2.1
    WordPress Email Notification Plugin v2.3.1

aam ikiside ben bu işlemleri yaparken deaktif.

9 ay önce #
  3. ecank
    Üye

yukardaki hatayı yazıları düzenlemek istediğimde veriyor. aşağıya yazdığımı ise Yaz' a basıp, yeni bir yazı eklemek istediğimde:

Warning: include(edit-form-advanced.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p/c/m/pcmuzik/html/wp-admin/post-new.php on line 85

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'edit-form-advanced.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/p/c/m/pcmuzik/html/wp-admin/post-new.php on line 85

9 ay önce #
  4. ecank
    Üye

arkadaşlar sorunu hallettim. saatlerdir uğraşıyorumda böyle bir sorun çıkması çok canımı sıkmıştı açıkcası. meğer filezilla ile dosyaları upload ederken "edit-form-advanced.php" dosyasını yüklememiş.
    bu olasılığı düşünüp tekrar upload ettim.
    daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum. 2 sitem var ve sorunu olmayan siteme yüklemişim :D

velhasıl kendi acemiliğimi kendim hallettim :) tecrübe oldu :)

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.