Wordpress ile tanıştığımdan beri aklımda hep WP ile bir okul sitesi yapmak vardı. Sonunda Ağustosta göreve başladığım okulumun sitesini WP ile tasarladım. Standartların dışında bir site olmasını istiyordum ama sanırım yine klasik okul sitelerine benzedi biraz. Sitemiz yeni olduğundan şimdilik fazla içerik yok ama bir süre sonra yazacağım okul sitelerine yönelik birkaç eklenti (personel, mezunlar, dilek kutusu vs.) ile içeriği daha iyi düzenlenebilir hale getireceğim.
Okul sitemizin adresi www.nigdetml.k12.tr
Yorumlarınız bana yol gösterecektir, şimdiden teşekkürler.
WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi
www.nigdetml.k12.tr
(23 posts)-
Tarih: 6 ay #
-
Susuyorum.. Sustuğumdan anla beni :)
Tarih: 6 ay # -
Beğenmene sevindim, tasarım üzerine biraz daha çalışmam lazım, özellikle footer alanı biraz sade kaldı, orayı en kısa zamanda düzenleyeceğim, tabi bir de header alanını hareketlendirmek gerekiyor.
Öğrencilerime Flash anlatmaya başladığımda hareket katmaya başlayacağım, örnek olsun diye.
Beğenileriniz yanında eleştirilerinizi de yazmanız beni memnun eder.
Tekrar teşekkürler...Tarih: 6 ay # -
Merhaba.
Günce gerçekten çok güzel olmuş. Elinize, yüreğinize sağlık. Hem sade hem de oturaklı bir tasarım olmuş.
Esenlikle...
Daha öncede söylediğim gibi tasarım çok hoş, fakat yeşil pek gitmemiş ama. eline sağlık.
Bence de yeşil yer pek olmadı, orayı tasarıma uygun olarak turuncunun tonlarına dönüştürmeyi planlıyorum ya da mavinin tonları da olabilir. Sizce hangisi iyi gider?
öncelikle şunu söylemek istiyorum gercekten çok güzel olmuş fakat gözüme takılan birşey var permalink(kalıcı bağlantı) yapmamışsınız... Unutabileceğinizi düşünerek uyarmak istedim... elinize sağlık
Ne yazık ki hostingimiz Windows olduğundan, linux gibi sorunsuz bir şekilde kalıcı bağlantı yapamıyoruz. Birkaç kere denedim ancak, kendi sitemde olmasına rağmen okulumuzun sitesinde olmadı. O iş aklımda, hatırlattığınız için teşekkür ederim.
Tarih: 6 ay #
-
Ben de buraya bakmadan önce wordpress.org'da gördüm. Sorun ISS 6 olmasıymış. Çözüm için teşekkürler. Bu windows'tan daha çok çekeceğiz.
Düzeltme: php.ini dosyasını atınca ve kalıcı bağlantıları düzenleyince kalıcı bağlantı işi oldu ancak bu seferde güvenlik kodu uygulamalarında güvenlik kodu resmi çıkmıyor. php.ini dosyasını silince tekrar görünür hale geliyor, sanırım php.ini ile adresleme üzerinde oynuyoruz, bu da güvenlik kodunu oluşturan dosyaya erişimi engelliyor. Buna bir çözüm bulan olursa ve duyurursa sevinirim.
ancak bu seferde güvenlik kodu uygulamalarında güvenlik kodu resmi çıkmıyor
Hocam güvenlik için bayağı bir çeşit var hepsinde mi aynı oluyor acaba
Bence sen kendine uygun yazarsın bi tane :)
Gerçekten hocam çok ama çok güzel olmuş.Wordpress'i döktürmüşsünüz tabiri caizse :)
Tarih: 5 ay # -
hocam ben de okulumun sitesini wordpress le yapmak istiyorum ama abcd.meb.k12.tr şeklinde olan adresler php çalıştırmıyor bildiğim kadarıyla. database i başka bir yerde depolasak da olmaz mı?
Ne yazık ki MEB'in verdiği ücretsiz alanın php desteği yok, bu nedenle de wordpress kuramazsınız. Farklı bir yerdeki veritabanından önce sitenin php desteklemesi gerekiyor. Uğraşırım diyorsanız, ücretsiz alan veren php + mysql destekli bir yerde sitenizi kurabilir, MEB'deki sitenize, bu siteyi FRAME kullanarak dahil edebilirsiniz. Ama bence 40-50 YTL verip, bir hosting alsanız ayrıca da https://www.nic.tr/ adresinden k12.tr uzantılı bir adresi 5 YTL'ye alıp, bağımsız bir site kurmanız daha uygun olacaktır. Buraya sitenizi kurduktan sonra meb.k12.tr uzantılı adresinizi buraya yönlendirirsiniz.
Kısaca meb.k12.tr adresli siteye doğrudan ne php ne de asp ihtiyacı duyan bir script kuramazsınız.Tarih: 5 ay # -
merhaba hocam site harika olmuş vallahi, temayı bana da vermeniz mümkün mü? kendime göre modifiye edip kullanmak isterdim tam aradığım gibi bir tema...
Hayırlı olsun hocam...
Bir aylık konuymuş :) Olsun hocam yaww :)
GüzeL OLmuş :) Baya JanJanLı Gördüm Temayı:D
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]Tarih: 5 ay # -
çok hoş olmuş fakat sizin kullandığınız galeriyi bende kullandım ama http://www.guzelyurtegitimuygulamaokulu.com/?page_id=8 resimmlerin önizlemeleri görünmüyor?
Sayın hocam, siz sayfaya resim eklerken galeriyi eklemişsiniz, ben ise önce albümler menüsünden albüm oluşturup, galerileri bunun içine aldım. Ardından da bu albümü sayfaya ekledim.
Örneğin http://www.nigdetml.k12.tr/?p=63 adresinde sadece galeriyi ekledim.Tarih: 5 ay #
Cevapla »
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil