WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

PHP kodu eklemek

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce andyou tarafından başlatıldı
  • andyou tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba Wpde çok yeniyim Elimden geldiğince Eklenti Bulup Wp Yi Güncel Tutmaya çalışıyorum bbclone Scriptiyle istatistikleri Almak istiyorum
    Fakat include Etmem gereken Kodları Bir Türlü Yerleştiremedim Ve Bu Konuda Açıklayıcı Bir Döküman Bulamadım
    Bu Kodu Nereye ve Nasıl include Edebilirim ?

define("_BBC_PAGE_NAME", "<?php wp_title(); ?>");
    define("_BBCLONE_DIR", "scriptyolu/");
    define("COUNTER", _BBCLONE_DIR."mark_page.php");
    if (is_readable(COUNTER)) include_once(COUNTER);

Yönetici notu: Başlık Türkçeleştirildi, lütfen başlıklarınızda ve mesajlarınızda Türkçe'ye özen gösterin. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Kullanmaya çalıştığınız eklenti adresini de verirseniz belki yardımcı olabiliriz.

1 yıl önce #
  3. http://bbclone.de/ Kullanmaya Çalıştığım istatistic Scripti ( Wp Eklentisi Değil )

www.yenibirforum.com nuke sitemde Yukarıdaki Kodları kolayca include Ederek kullanabiliyorum Ama

Wpde Başarısız Oldum

Aslında çalıştırdım Ama Tam verim Alamadım

Şöyleki Kodları a.php Olarak kaydedip Tema Footere <?php include ("a.php"); ?> şeklinde yerleştirdim Ama Dediğim Gibi Tam Verim Alamadım

Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim

1 yıl önce #
  4. Tam verim alamadım derken ne kastediyorsunuz? Kullandığınız bir başka istatistik programına göre BBClone ile eksik hit ya da referrer rapor edildiğini mi düşünüyorsunuz?

Eğer durum bu ise kodu footer.php yerine header.php içerisine (<HEAD></HEAD> etiketleri arasında bir yerlere) almanızda fayda var. Hatta, eğer sayfa kodunuzda frame braker gibi java kodları da mevcutsa, BBClone kodunuzu bu kodların da üzerinde bir yere eklemeniz en sağlıklısı olacaktır.

1 yıl önce #
  5. evet google analystics ve realist + kendi kullandığım başka bir Analiz scriptine göre oldukça düşük

headerde hiç çalışmadı kodlar çok uğraştım son çare olarak sizi meşgul ediyorum :)

ilginiz İçin teşekkür Ederim

neyse çok güzel bir script ama başka bir tane deneyeceğim

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.