Merhaba arkadaşlar.
Benim tema tam sayfa değil. Kenarlarda boşluklar var. Aynı burda olduğu gibi. Mozilla ve Opera'da içerik ortalanmış olarak gözüküyor. Ama IE de sola yaslıyor. IE'de de ortalansın istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler...
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
IE 'de tema ortalanmıyor
(11 posts)-
Tarih: 7 ay #
-
site adresi lütfen.
Tarih: 7 ay # -
Tarih: 7 ay #
-
sayfalama eklentisinden kaynaklanıyor.. doğru yere yerleştirememişsiniz sanırım.
page navi nin kodunu kaldırdım ama yine aynı sorun devam ediyor.
temanın css dosyasında 14 nolu satırda
padding değerleri var onları silip dener misin
bunun dışında pek bir şey diyemiyorum daha iyi bilen bir arkadaşı beklemek gerekebilir..
umarım düzelir.. esen kalın.
eylultoprak yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim. Ama malesef yine olmadı. Padding değerini sildim ama sadece beyaz çerçeve kalktı. İşe yaramadı.
Temanda "header.php"de 4.satırda sorun var onu düzelt, ondan sonra bir daha bakalım son duruma. Sanırım türkçeleştirme yaparken küçük bir yanlışlık yapmışsın.
Temanı localde kurdum sorun vermedi. "WP Digg Style Pagination Plugin" ve "all in one seo pack" kurmuşsun sanırım. Net olarak bilgim yok ama "header.php"yi düzelttikten sonra Tüm eklentileri etkisizleştirmeyi de deneyebilirsin. Belki sorun eklentilerdedir.
Ama ilk önce "header.php"deki sorunu gidermen lazım. Kolay gelsin;)
"header.php"nin verdiği hata:
!-- <meta http-equiv="Content-Type" content="
Fatal error: Call to undefined function bloginfo() in /home/gncturka/public_html/wp-content/themes/blue-box-01/header.php on line 4 --!Mesajı yazdıktan 10 dakika sonra "footer.php"de de sorun olduğunu gördüm.
Belkide önce default temayı seçmeli daha sonrada tema dosyalarını sunucuna tekrar upload edip temanı yeniden aktif etmelisin.
Bütün olasılıkları kontrol etmek lazım ;)
Nasıl düzeltebileceğimide anlatırmısın? PHP bilgim yok malesef.
Sen ilk önce kontrol panelinden wordpress default temasını seç. Daha sonra kullanmak istediğin temanın dosyalarını sunucuna tekrar yükle. Eğer sonuç değişmez ise türkçeleştirilmiş olan tema dosyanı indirebileceğim bir link verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
ytgn ilgin için teşekkür ederim. Bi kaç gündür bakamadığım için ancak yazabiliyorum.
Dediğin gibi sorun header dosyasında. Ama 4. satırda orjinal temanın kodu aynen duruyor. Değiştirmemişim. Sorun karakter kodlamasında. header dosyasının karakter kodlamasını UTF-8 yapınca böyle oluyor. ANSI yapınca ise sorun falan kalmıyor. Bende ANSI yaptım. Orjinalindeki ANSI zaten. Diğer bütün dosyalar UTF-8. Bir sorun olmaz herelde. Yardımların için çok teşekkür ederim.Tarih: 7 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil