WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Peter's Custom Anti-Spam

(6 mesaj(lar))
  • 10 ay önce fadonet tarafından başlatıldı
  • fadonet tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar,

Spam engellemek için Peter's Custom Anti-Spam image eklentisini kullanıyordum. Son bir haftaya kadar baya bir iş görüyordu. Ama son bir haftadır günde 40-50 spam alıyorum. İmage olmasına rağmen. Nasıl olabilir bu? Daha iyi bir çözüm var mı spam engellemek için? Daha iyi bir eklenti biliyorsanız lütfen söyleyin.

Teşekkürler şimdiden...

10 ay önce #
  2. Eklentinin yazı tipi standart yazı tipini biraz daha karmaşık hale getire bilirsin kodlarına bakmak lazım tabi.. Dur aklıma gelmişken bakayım anlarsam söylerim =)

Son sürüm bu sizde de bu sürüm mü yüklü değil ise sizdeki sürüm kaç.

Artı olarak kelimeleri siz değiştire biliyorsunuz.. Standart halde kullanmamak iyi olur.

10 ay önce #
  3. Eklenti dosyasında 65 ile 70 arasındaki satırlara yeni sizin belirleyeceğiniz font dosyalarını gösterip standart dışı fontdan çıkıp biraz daha zorlaştıra bilirsiniz... İşe yarar bence.. Arıca kayıt olurken de spam yememek için eklenti dosyasında yine 46 nolu satırı false yazısını true yapmak yeterli..

10 ay önce #
  4. Son sürüm yüklü. Sağolsun Wordpress uyarıyo eklenti penceresinden yeni sürüm var diye. Lakin ben fontlarla falan uğraşmak istemiyorum. Hani anlamıyorum. Anlamak için biraz uğraşmam gerekiyor. Buna vaktim yok. Bu yüzden hali hazırda herşeyi hesaplayıp piyasaya eklenti sürmüş birileri var mı bu konuda? İmage olması önemli en kolay ve en basit yol bu kullanıcılar için. Spam engelleme içinde sanırım en iyi yol bu. Ama daha iyi bir şeyler lazım.

10 ay önce #
  5. Aynı kişinin birde bu eklentisi var.
    http://www.theblog.ca/math-anti-spam

Birde bu

10 ay önce #
  6. Farklı bir şey buldum ben. Bakalım nasıl çalışacak. Ayrıntılar bu adreste...

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.