WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

İsimlerin alfabeye göre sıralanması

(7 mesaj(lar))
  • 8 ay önce YsF-JoSePh tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. merhaba arkadaşlar istediğimi ben size şöle anlatıyım benim bi rock müzik sitem war ben onda rocker ların biyografilerini yazıyorum mesela ziyaretçilerim A, B, C, D, E ... gibi bi liste görsün ve a da a harfi ile başlıyan rockerların biyografilerini okuyabilsinler ve birde benim son yazdığım yazılar blog şeklinde gözükmüyo yani arşiv olur ya her ayı yazıyo bundada onun gibi bişey son yazıların başlıklarını liste şeklinde göstersin onun içinde yardımcı olursanız sevinirim

Yönetici notu: Hoşgeldiniz; fakat lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

8 ay önce #
  2. ytgn
    Üye

A'dan Z ye kategori yapıp biyografileri de harflerine uygun kategorilere koyarsan A kategorisinde ismi A ile başlayan biyografileri okurlar.

Diğer sorunu anlayamadım. Sitenin ismini verirsen bir bakalım derim.

8 ay önce #
  3. şuan bu sitenin anasayfasında Son Forum Başlıkları yazıyo ya bende bunu Son Yazıalr şeklinde yapmak istiyorum

8 ay önce #
  4. A'dan Z ye kategori yapıp biyografileri de harflerine uygun kategorilere koyarsan A kategorisinde ismi A ile başlayan biyografileri okurlar.

birde mesela eklediğim biyografilerdeki yazılar anasayfada da gözüküyo anasayfada biyografileri göstermek istemiyorum sadece haberler yayınlanıcak onu nasıl yapabilirim :S

8 ay önce #
  5. ytgn
    Üye

şuan bu sitenin anasayfasında Son Forum Başlıkları yazıyo ya bende bunu Son Yazıalr şeklinde yapmak istiyorum

Sen hangi temayı kullanıyorsun bilmiyorum ama "Son Yazıları";

Site Yönetimi/Görünüm/Bileşenler/Mevcut bileşenler'den Yan Menüye sürükleyerek aktif edebilirsin.

birde mesela eklediğim biyografilerdeki yazılar anasayfada da gözüküyo anasayfada biyografileri göstermek istemiyorum sadece haberler yayınlanıcak onu nasıl yapabilirim :S

Bunun içinde Buraya bir bak istersen.

8 ay önce #
  6. son yazıları yaptım çok teşekkür ederim ama diğer sorun için o konuya bakmıştım ama çok karışık tam olarak bişey anlıyamadım

8 ay önce #
  7. Ana kategori biyografi ve alt kategori biyografı sahibi olarak yazıları kategorilendirin.. Bunun dışında ana kategori orda anlatıldığı gibi gizleyin.. Okonuda başka eklentilerde verildi.. Tabi şuda var bu aklıma gelen çalışmaya bilir :) Denemediğim için.. İkincisi şu temada şunu yapabilirsiniz ikinci bir sayfa yapabilirsiniz ancak olursa öyle olur..

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.