WordPress Türkiye Forumları » AR-GE

Unknown Theme v1.0

(6 posts)
  • 5 ay önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • YsF-JoSePh tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Theme Name: Unknown Theme
    Theme URI: Tema Detaylı bilgi
    Description: Pclabs ve Worldcarfans sitelerindeki resimli yazılardan etkilenilerek hazırlanmış Türk yapımı bir tema. Tasarım ve kodlama: Heytbecom tarafından yapılmıştır.
    Version: v1.0
    Author: Heytbecom
    Author URI: http://otomot.net

Unknown Theme
    http://otomot.net adresinde Wordpress kategorisi altından ulaşabilirsiniz.

Temanın tüm hakları onu tasarlayan ve bu bölümde adı geçen kişiye aittir.
    Bu bölümde yapacağınız herhangi bir değişiklikte üst bölümde yer alan tasarımcının adını yanlışlıkla da olsa silmemeye özen gösteriniz.

Ön izleme Adresi: Unknown Theme Önizleme
    Tema Özellikleri:

• Ana sayfa 3 bölümden oluşmakta. Üst - Yan menü ve Makaleler-Yorumlar-Etiket Bulutu
    • 3 adet yan menü yer almakta. 1.si index sayfasında diğerleri ise iç sayfalarda.
    • 3 adet eklenti kullanıldı. Page Navi yada benzer sayfalama eklentileri kendi seçebilmesi için o bölüm boş bırakıldı.
    • Yorumlar bölümünde, Yorum yapılan yazı ve yorum yapanların isimleri ve yorumlarından 120karakter gösterilmekte.
    • Arşiv ve arama sayfaları farklı yapıda oluşturuldu.
    • Temada sadece comment.php içersinde default temadan yorumları listeleme kodları olduğu gibi alınmıştır.

Benzer Temalar:
    - Pclabs.gen.tr
    - Worldcarfans.com sitelerinden esinlenerek hazırlandı.

Arşiv sayfası: adresin sonuna ?m=200712 yazmanız yeterli

Ön izleme Adresi: Unknown Theme Önizleme
    Çekiliş İçin Adres: Tema Detaylı bilgi

Temayı Yorum Gönderen Kişiler arasından Çekilişle 2 kişiye Hediye Etmek istiyorum.
    Çekilişe katılmak için:
    - Gerekli alanları doğru şekilde doldurun. Adınız-Eposta Adresiniz-Web site adresiniz.
    - Yorum bölümüne ise bu temayı sitenizde hangi konu içeriğinde yayınlayacaksınız. (Bilgisayar- Donanım-otomobil-günlük-haber)

Tarih: 5 ay #
  2. Çok güzel bir tema olmuş otomot.net artık Türkiyedende Wordpress temaları tasarlıyanları görmek çok güzel ellerine emeğine sağlık

3. Ellerine sağlık ben sevdim.. bu arada yorum gonderme kısmını resimli falan yapsan güzel olur. textra kutularının içini.. Daha görsel olabilir öyle fikir tabi gerisi sana kalmış hocam..

4. - Teşekür ederim. Pclabs teması arıyoruz nasıl yapabilirz diye mesajlar vardı. Buyrun karşınızda. Sadece ana sayfası benzesede aynı etkiyi bırakacaını varsayıyorum. Wp2.3.1 versiyonuna göre hazırlandım.

- Yorum gönderen kişiler az olursa hepsinin mail adresine göndermeyi düşünüyorum. Şubat ayında belki üzerinde farklı stiller uygulayarak değişiklik yapabilirim ve herkesin kullanımına açabilirim.

5. Bende çok beğendim. Özellikle web üzerinden para kazanmak isteyenlere reklam alanları çok uygun bir tema.

6. tema çok güzel olmuş eline sağlık yalnız bunu çekiliş yerine değilde direk download linki verseydin olmazmıydı bende kurmak isterim çok hoş bi tema

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.