WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp login sorunsalı - ajax-newsletter çakışması

(6 mesaj(lar))
  • 10 ay önce sousha tarafından başlatıldı
  • sousha tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. sousha
    Üye

wp-login den giriş yaptığımda aşağıdaki 3 hatayla karşılaşıyorum.

yardımlarınızı bekliyorum

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-content\plugins\wp-ajax-newsletter\wp-ajax-newsletter.php:1) in E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-login.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-content\plugins\wp-ajax-newsletter\wp-ajax-newsletter.php:1) in E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-login.php on line 24

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-content\plugins\wp-ajax-newsletter\wp-ajax-newsletter.php:1) in E:\w3sites\arifgurdenli.com\wwwroot\wp-includes\pluggable.php on line 386

10 ay önce #
  2. ytgn
    Üye

localde mi veriyor bu hatayı yoksa online mı?

10 ay önce #
  3. sousha
    Üye

online da veriyor

10 ay önce #
  4. ytgn
    Üye

Sitemizde Belgeler bölümünde şöyle bir açıklama var. Okumaya değer diye düşünüyorum.

10 ay önce #
  5. Sürüm yükseltin onun hatalı eklentiyi etkinsizleştirip bulmaya çalışın kod'daki eklenti hatalı ise onun yerine bu kullanılabilir

10 ay önce #
  6. sousha
    Üye

ytgn nın verdiği linke göre hareket ettim ama sorun değişmedi

plugin klasöründeki ajax dosyasının adını değiştirip admin paneline giriş yapabildim

subscrribe2 yi denicem umarım sorun yaşamam tekrar.

yardımlarınız için teşekkür ederim

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.