WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Google Sitemi İndexlemiyor!

(12 posts)
  • 5 ay önce oxomask tarafından başlatıldı
  • oxomask tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Arkadaşlar Merhaba.
    Sorun Şu ki Uzun Zamandır Sitelerde Okadar İlgili Konu Bulmama Rağmen Bir Türlü Sonucun Yanına Bile Yaklaşamadım.

Sitemi Google'a Kaydediyorum Ama Bana Sürekli "robots.txt" Dosyası Bulunamadı Diye Hata Veriyor. Sitemin Hiç Bir Sayfası Google da İndexli Halde Değil.
    Mecburen Diğer Sitelerle Banner Değişimi veya Çeşitli Yollarla Sitemi Tanıtmak Zorunda Kalıyorum ama Buda Bir İşe Yaramıyor. Sitem Toplam 10 Link İndexli Oda Başka Sitelerde Linkim Olduğu İçin.

Eğer Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Varsa Aramızda, Bizimle Bilgilerini Paylaşsınlar. Artık Bu Problemi Aşmak İstiyorum.

Not: Sitede Defalarca Arama Yaptım Ama İstediğim Türden Bir Sonuçla Karşılaşamadığım İçin Konu Açmak Durumunda Kaldım.

Yardımcı Olan veya Olmaya Çalışan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler..

Tarih: 5 ay #
  2. NOT:Bir ihtimal olarak yazıyorum belkide işaretlidir
    Admin panelinden tercihlerden gizliliğe tıklayın Gizlilik Tercihlerinde
    Blogumun herkes tarafından görülebilir olmasını istiyorum, arama motorları (Google, Sphere, Technorati gibi) ve arşivciler de dahil olmak üzere seceneği işaretlimi acaba blogunuzda işaretli deilse işaretleyip tercihleri günceleye basarsanız bundan sonra uğrarlar

3. Evet o Sekme İşaretli Durumda.
    Bu Problem Beni Son Derece Sinir Etmiş Durumda. Bir Emek Sarf Ediyorum ve Bu Emeğimi İnsanlarında Görmesini İstiyorum Ama Başaramıyorum Ne Yazıkki.
    Yinede Teşekkür Ederim.

Diğer Arkadaşlardanda Cevap Bekliyorum..

4. Yokmu Gece Gece Hayrına Sevap İşlemek İsteyen :)

5. Avatar

ytgn
    Üye

Birkaç inceleme yaptım ama net sonuca ulaşamadım.

google banlamış olabilir diye düşündüm ama banlı değilsin.

SEO score biraz düşük ama bu indexlenmen için bir sorun değil sanırım.

"meta tag"larda description ve keywords kısmına:

"dizi, sezon, film, episode"

kelimelerini de eklersen optimizasyon daha güzel olur sanırım.

http://www.dizi-e.com/robots.txt senin robots.txt dosyan şimdi bununla ilgili araştırma yapıyorum. Bunun etkisi var galiba.

Buraya sen de bir bak istersen..

6. İlgilendiğin İçin Teşekkür Ederim. Neler Denedim Bir Bilsen Kafayı Yersin :)

7. Avatar

ytgn
    Üye

Forumda daha önce de bir konu açılmış. Bir de o konuya göz at bence ;)

8. eğer tüm seo ayarlarınız tamamsa ve hala eklenmiyorsa siz burdan ( http://www.google.com.tr/addurl/?continue=/addurl ) googleye ekleme talebi gönderin. Bu sadece 1 defalıktır. Sayfanız eklenir ve ondan sonra siz ekledikçe o kendi tarar... Ve sayfanızın 1-2 günde eklenmesini beklemeyin 5-6 gün alır ve bu güncellemenize göre değişir.

SEO eklentisi olarak ise All in One SEO'yu tavsiye ediyorum

9. Siten açılmıyor ?

10. Avatar

ytgn
    Üye

Evet dün gece 01:55 civarıydı, tam bu mesajları yazarken site servis dışı oldu. Sanırım google indexlemiyor diye kapattı siteyi :)

Bu arada;

@BirVarBiRYoK
    eğer tüm seo ayarlarınız tamamsa ve hala eklenmiyorsa siz burdan ( http://www.google.com.tr/addurl/?continue=/addurl ) googleye ekleme talebi gönderin. Bu sadece 1 defalıktır. Sayfanız eklenir ve ondan sonra siz ekledikçe o kendi tarar... Ve sayfanızın 1-2 günde eklenmesini beklemeyin 5-6 gün alır ve bu güncellemenize göre değişir.

Belki yapmamıştır diye bu işlemi ben arkadaşın yerine yaptım ama site google girmiş zaten.

google'da site:www.siteismi.com şeklinde arama yaptığımızda site görünüyorsa ve yinede indexlenmiyorsa sanırım meta taglarda sorun vardır.

11. Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederiyorum Emekleriniz İçin Ama Dün Bazı Arkadaşlar Nasıl Olduysa Güvenlik Eklentilerimin Tam Olmasına Rağmen Tüm Dosyalarıma Virüs Bulaştırdı ve Hala Anlayamıyorum Database imde Çkmüş Durumda.

Okadar Emek Boşa Gitti. Tekrardan Yapmaya Gücüm Kalmadı Aylardır Siteyle Uğraşıyordum. Elimde 2 Gün Önce Aldığım SQL Yedeği ve Sitemin Tam Yedeği Var Ama SQL Hata Veriyor Sanırm Eksik veya Bozuk Almış Moralim Baya Bi Bozuldu. Şimdi ne Yapacağımı Bilemiyorum.

12. Eğer SQL Hakkında Yardımı Olacak Arkadaşlar vasa Şayet Ftp ve Host Şifrelerini Verebilirim Yardımcı Olacak Arkadaşlara. Başka Yapabileceğim Birşey Kalmadı.

Tekrar Teşekkürler Herkese.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.