WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Konunun Altında Rastgele Başlığı

(9 mesaj(lar))
  • 8 ay önce cokasi tarafından başlatıldı
  • fikirbozan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Arkadaşlar blog sayfamda dmry'yın da yaptığı gibi örneğin futbol kategorisine bir konu ekledim. konuyu okumak için konunun linkine tıkladım ve okudum sayfanın en altına geldim. hemen bu konunun en altında bu konu ile ilgili diğer makalelerin linklerinin bulunduğu bir diğer yazıları okuma için teşvik edici bir bölüm eklemek istiyorum. acaba çözümü nedir.

O konu ile alakalı rastgele 5 link eklemesi için bir eklenti varmıdır acaba.

8 ay önce #
  2. Bu benzer yazılar eklentisi.. siple tag adlı eklenti ile olabilir..
    Ayrıca bunu okuyan bunlarıda okudu demek için de bir eklenti var hepsi forumda arama ile çıkacak çıkmıyorsa simple tag

Adresinden ulaşa bilirsiniz..

8 ay önce #
  3. Bunu temayla bütünleştiremedim. Readmesinde temaya ekleme kodu yok. bunu temaya nasıl eklicem acaba.

8 ay önce #
  4. http://img229.imageshack.us/img229/5056/bunuokuyanlp4.jpg

Demirayın sitesinde örneğin böyle.

Bunun gibi yapmak istiyorum

www.dmry.net siteside bu

8 ay önce #
  5. ytgn
    Üye

Cevabı yine Dmrynin sayfalarında bulabilirsiniz..

8 ay önce #
  6. vermiş ama sayfaya eklemeyi o kadar karışık anlatmışki çözemedim. Hatta yorumlara bakılırsa çözebilen kişiler yok gibi.

8 ay önce #
  7. Çözüm bende ... Buyrun benzer yazılar eklentisi basit ve işlevsel

8 ay önce #
  8. Bu konu gittikçe uzuyor;

Bunu okuyanlar bunu okudu eklentisi = 1 bunun için başka bir eklenti ne duydum ne gördüm.

Bu yazılarda ilginizi çekebilir = Bunun için iki seçenek var.. Birincisi etiket sistemi ile ikincisi başlıklar ve yazı içeriği ile yapılabilir.

Etiket sistemi ile yapmak için dmry, fikir bozanın eklentileri kullanılabilir. Bu iki eklentide çalışmaz ise burda açıkladığım bir dolu özelliği olan bu eklenti kullanılabilir

Ayrıca ilgili yazılar kısmı için 2.3 sürümünden önceki wordpress sürümlerinde kullanmak üzere burda adı geçen eklenti işinizi görür.

Görünümün nasıl olacağına siz belirlersiniz.. O şekilde yan yana göstermek için burdan

Kalanı css falan onuda burda anlatamayız.. Yada anlatmak isteyen arkadaş varsa o yıldızlerin şekli şöyle yapılabilir diye başlaya bilir :)

8 ay önce #
  9. Evet belki yoğunluktan başımı kaldırırsam anlatabilir. Ayrıca benim adım fikir bozan değil fikirbozan :)

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.