WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress 2.3.1 etiket boyutları

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce sakut tarafından başlatıldı
  • sakut tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. sakut
    Üye

Merhaba arkadaşlar

Yeni sürümdeki etiket sistemini temaya şu kodla yazdırdım.
    <?php the_tags( '<p>Etiketler: ', ', ', '</p>'); ?>

Fakat etiketlerin boyutlarını ve rengini nereden ayarlayacağımı bulamadım. Temada çok göze batıyor ve düzeni bozuyor. Etiketlerimi nasıl düzenleyebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

11 ay önce #
  2. aligon
    Üye

etiketlerin boyutları ile ilgili şöyle birşey var.

11 ay önce #
  3. sakut
    Üye

verdiğin linki inceledim. boyutları düzeltmeyi öğrendim, fakat renk konusunda şimdilik çözüm yok.

birde "http://www.siteadı.com/tag/bilme-ne-etiketi" olarak linkleniyor. link'te ki tag yerine etiket koyabiliyor muyuz?

son sıkıntım ise; diyelim ki yukarıdaki link'e tıkladım, açılan sayfada sadece konuların başlıkları çıkıyor. anasayfamda ki gibi 'more' kısmına kadar çıksa yazılar ne güzel olurdu. yani öyle olsa google sitemi çok severdi :)

bahsi geçen konularda yardım talep ediyorum, görüşmek üzere

11 ay önce #
  4. Etiket sistemini daha bir kontrol ve görsellik için burdan

tag adını degiştirmek için wp-admin/options-permalink.php yolundan isteğe bağlı kısmı vardır aşağıda etiket ve kategori kısmını burdan değiştire bilirsiniz.

the_excerpt kodu sadece başlıkları verir bu kodu the_content ile değiştirin. temada bulmanız lazım kesin yer söyleyemem.

Başka bir arzunuz :)

11 ay önce #
  5. sakut
    Üye

erdiğin plugin'i yükledim, ayarlarla oynamama rağmen değişiklik olmuyor. tema rengini kullanıyor ne hikmetse.

dediğin gibi permalink kısmından etiket olarak ayarladım.

şu an yapmam gereken en önemli şey the_expert koduyla the_content'i değiştirmek, ama temamın tüm kodlarını aramama rağmen bu kod'a rastlayamadım.
    farklı bir şekilde olabilir mi acaba bu kod?

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.