WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Gravatarı kaldıramıyorum

(5 mesaj(lar))
  • 8 ay önce servettetik tarafından başlatıldı
  • kumdanadam tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. servettetik
    Üye

Arkadaşlar http://www.servettetik.com/blog

blog adresimdeki bloga yapılan yorumlar bölümünde altta çıkan ölü link resimler gravatar com dan gelen avatarlar olması lazımken sanırım gravatar.com un çalışmaması nedeniyle böyle görünüyor.benim amacım gravatarı kaldırıp orda default olarak verilen sabit jpg bi avatar koymak.gravatar özelliği kullandığım temada gömülü olarak var.çok uğraştım ama beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

8 ay önce #
  2. Eski temamın farklı tonlaması. Gravatar çalışırken güzel ama çalışmayınca takılmalar çok oluyordu.

Soru işaretleri de pek yakışıklı durmamış. Son yorumları şekilsiz göstermek istersen Recent Comments ya da benzer eklentilerden birini önerebilirim..

8 ay önce #
  3. servettetik
    Üye

biraz daha açıklayabilirmisin hocam.son yorumlar eklentisini kurduktan sonra eskisini nasıl kaldıracağımki.o soru işaretleri de çıkmıyorki bazen.sorun orda işte. ölü link çıkıyor çoğu zaman...

8 ay önce #
  4. servettetik
    Üye

recent commentsi ben kurmuştum bi ara ama yamuk yumuk oldu sayfada hoş durmadı o yüzden kaldırdım

8 ay önce #
  5. Nasıl yamulduğunu bilmiyorum, belki bir kod eksiği-fazlası olmuştur.

Değiştirme olayında ise yanmenü kodlarından tema standardını çıkarıp recent comments eklentisinin ya da başka bir eklentinin kodunu yerleştirmen yeterli..

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.