WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Arama,arşiv,etiket sayfalarının düzeni

(6 posts)
  • 7 ay önce sakut tarafından başlatıldı
  • collapse tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. sakut
    Üye

Başlıkta da bahsettiğim gibi arşiv,arama sonuç,etiket sayfalarımdaki düzeni sağlamak istiyorum. İki gündür araştırmama rağmen çözüm üretemedim.

Mevcut etiket sayfası

Mevcut arama sayfam
    Mevcut arşiv sayfası

Bu sayfaların görünmesini istediğim düzen ise şu şekilde
    Örnek bildirgeç
    örnek dmry

yukarıdaki sayfalarda görebileceğiniz gibi, etiket ve arşiv sayfaları aynı ana sayfamızdaki gibi görünmekte. Bunu kendi sitemde nasıl yapabilirim, bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Kullandığım tema linki

Tarih: 7 ay #
  2. sakut
    Üye

arama sayfamda istediğim düzenlemeyi yaptım.
    fakat arşiv ve etiket için aynı düzenlemeyi yapamadım, ama hangi dosya üzerinden yapılabileceğini buldum. archive.php dosyama, default temanın arşiv dosyasının içeriğini yapıştırınca tam istediğim gibi oluyor, fakat görünüm karışıyor. hangi kodu nasıl yerleştireceğimi bir türlü bulamadım.

3. sakut
    Üye

kodlarla bir hayli uğraştıktan sonra sorunlarımı çözdüm arkadaşlar.
    şunu anladım yeni default temayla benim dosyalarım içindeki kodlarda çok farklılıklar var. sanırım ileride tema değişikliğine gitmek zorunda kalacağım.

4. collapse
    Üye

http://www.pix89.com/images/s08x6z1da9piu52mknio.jpg

Yukarıda ki örnek resimde ki gibi "arşiv" bölümünü üst menülere sayfa olarak nasıl ekleyebilirim ? Yardımcı olabiliseniz sevinirim.

temanın header.php'sinde

<?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>

kodunu araya biryere girince yanyana koyuyor bütün aylık arşivleri :)

Tarih: 2 ay #
  5. @collapse
    Temanız arşiv sayfası desteği veriyorsa; header.php dosyanızda menü veya pagelist kodlarına arşiv sayfası linkini ekleyerek istediğinizi yapabilirsiniz, ayrıca eklentilerle arşiv sayfası oluşturup wp-Admin/Yönet/Sayfalar/Yeni sayfa oluştur'dan sayfa oluşturarak menüye otomatik ekleyebilirsiniz..

Kod ile arşiv sayfası oluşturmak..

6. collapse
    Üye

çok sağolasın @canarkadas."Clean Archives Reloaded" eklentisi ile hallettim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.