WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbPress kurulumda sorunlar

(9 posts)
  • 4 ay önce gencer tarafından başlatıldı
  • gencer tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. merhabalar sitemin forum klasörüne bbpress i attım ve kurulam geçtim üst tarafta bb-includes/db-mysqli.php on line 80 hatasını aldım biiraz araştırdıktan sonra bb-includes/db-mysqli.php on line 80 hatasının çözümünü buldum ve uyguladım ama şimdi de şu şekilde bir hata alıyorum :

Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting T_FUNCTION in /home/.whoosey/xxxxxxxxxx/sitem.com/forum/bb-includes/db-mysqli.php on line 99

ne yapmam gerekecek acaba? ( bu bbpress i kuran herkes bu hataları mı alıyor? Hiçbir hatayla uğraşmadan temiz kurulum yapabilen arkadaşlar yok mu ?)

Tarih: 4 ay #
  2. Şu konuya bakınız. Eğer sorununuzu çözemezseniz. db-mysqli.php dosyasını buraya yükleyin bakalım biiznillah.

3. öncelikle ilginiz için çok teşekkürler, söylediğiniz konuya bakmıştım ama sorunumun çözümünü tam olarak bulamadım. Dosyaya buradan ulaşabilirsiniz... iyi çalışmalar

4. db-mysqli.php dosyasını düzenlerken aşağıda yazmış olduğum adımda hata yapmışsınız. function get_table_from_query ( $q ) { olan bölüm ile değiştirmişsiniz. Bu yüzden açıkta fonksiyonsuz döngüler kalmış. Bu da dosyanın çalışmamasına sebep olmuş.

Yarın nasip olursa siteye hali hazırda düzenlenmiş dosyaları ekliyeceğim.

Bul
    function get_table_from_query ( $q ) {

Üstüne Ekle
    function db_version( $dbh = false ) { // table name or mysql resource
    if ( !$dbh )
    $dbh = $this->forums;

if ( !is_resource( $dbh ) )
    $dbh = $this->db_connect( "DESCRIBE $dbh" );

return mysqli_get_server_info( $dbh );
    }

5. üstüne ekle derken neyi kastediyorsunuz onu anlamadım?

function get_table_from_query ( $q ) {

yukarıdaki satırla

üstüne ekle dediğiniz satırı değiştirdim. Sanıyorum altına eklemem gerekecekti ??

6. tamam baştan yaptım önerdiklerinizi ve şuanda sorunum kalmadı. çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz hayırlı günler yine sorunum olursa başınızı ağrıtırım... :P

7. forumu kullanırken siteismi/forum/profile/6 gibi bağlantılara tıklayınca blogumun ana sayfası açılıyor ve 404 hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim acaba?

8. Forumunuzun linki yollarmısınız bir bakiyim.

9. bazı nedenlerden dolayı ziyaretçi girişi ve üye alımı kapalı. mail adresinizi söylerseniz giriş bilgilerini gönderebilirim... İlgilendiğiniz için çok teşekkürler...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.