WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bağlantılar Ve Konu Sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce mbozkir tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar...

Sitemde bağlantılar bölümnde sorun var bağlantılar bölümündeki siteleri goremiyorum.. Şu şekilde bir hata veriyor..

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]

00 SELECT cat_id,
    01 cat_name FROM

İkinci problemim ise Admin panelinde Yaz menüsünü kullanamıyorum.. Yaz'a tıkladığımda Bom boş bir sayfa çıkıyor karşıma..

Teşekkürler.

11 ay önce #
  2. Mevcut bağlantılari silin. Bir kategori oluşturun. Eski bağlantıları o kategoriye atıp tekrar deneyin.

11 ay önce #
  3. İkinci problemim ise Admin panelinde Yaz menüsünü kullanamıyorum.. Yaz'a tıkladığımda Bom boş bir sayfa çıkıyor karşıma..

sitemap eklentisi kullanıyor musunuz. yazı gönder yaparken çalışan bir eklenti kullanıyor musunuz.

11 ay önce #
  4. Bağlantı sorunu hakkında söylediklerini uygladım fakat bir sonuç alamadım..

WP-ContactForm ve Yakuter Rastgele Sözler eklentileri aktif halde şu an için. Bu temamdan önce the börtü böcek eklentisini kullanıyordum. O zamanda yanı problem vardı..

11 ay önce #
  5. bugun eski bir arkadaş bunun için mail atmıştı çöze bilirsek yazarım.. ona söylediklerimi sana söylemiştim..

default temada da yapıyor mu bunu?

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.