Tumblr4Wordpress isimli temayı yeni kurdum fakat temanın Yorum sayfası hata veriyor. Yorum yazamıyor ziyaretçiler. Admin olarak ben girince yazabiliyorum ama ziyaretçiler yorum kısmına geldiğinde aynen aşağıdaki gibi görünüyor.

Tumblr4Wordpress isimli temayı yeni kurdum fakat temanın Yorum sayfası hata veriyor. Yorum yazamıyor ziyaretçiler. Admin olarak ben girince yazabiliyorum ama ziyaretçiler yorum kısmına geldiğinde aynen aşağıdaki gibi görünüyor.
tema dosyalarından, comments.php dosyasının 87. Satırında hata var.
eskisi:
<label for="url"><small><?php_e("Website");?></small></label></p>
olması gereken:
<label for="url"><small><?php _e("Website");?></small></label></p>
Görüldüğü üzere satırda ?php ile _e birleşik yazılmış, bu da tanımlanmayan fonksiyon oluşturmuş. Değiştirirsen sorun kalmaz.
Ayrıca 81. satırı aşağıdaki gibi düzeltirsen "İsim" yanındaki required diğerleri gibi otomatik olarak türkçe olur.
<label for="author"><small><?php _e("Name"); ?> <?php if ($req) echo __("(required)"); ?></small></label></p>
Çok teşekkürler oldu sağolasın.
Keşke header.phpde 81. satırdaki İsim (required) kısmını yukarıda söylediğim gibi değiştirseydin;)
Bir de tema index.php dosyasındaki şu:
<p class="smalldate" align="center"><?php the_time('F jS, Y') ?></p>
6. satırı, şununla:
<p class="smalldate" align="center"><?php the_time('d F Y') ?></p>
değiştirirsen,
üstteki "Aralık 20th, 2007" şeklinde olan tarih biçimi 20 Aralık 2007 olarak değişir.
Bir dee tasarımda emeği geçenler kısmındaki linkleri editlemeseydinde orjinal linkleri kalsaymış daha güzel olacakmış..
Teşekkürler yardımların için. isim kısmınıda düzelttim tarih kısmınıda.
emeği geçenleri düzelsemmi acaba.
düzelt düzelt; sonuçda insan bir tek kendini kandıramaz.. kendini kandıranda biraz insan olamaz.. başka bir düşünceniz varsa sözüme aldırış etmeyin.
Evet sorunu olduğu biraz doğru bazen site ismimi gösteriyo bazende boş bırakıyo. o siteyi bende gördüm ama sandbox ile nasıl bütünleştiricemi anlamadım.
emeği geçenleride düzelttim.
Tasarımda önerebileceğiniz can alını noktalar varmıdır acaba. Sizin sayenizde şu temayı birazdaha fonksiyonel hale getirelim.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.