WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temamın yorum sayfası hata veriyor

(9 mesaj(lar))
  • 11 ay önce cokasi tarafından başlatıldı
  • cokasi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. http://img119.imageshack.us/img119/2558/screenshotys0.png
    Tumblr4Wordpress isimli temayı yeni kurdum fakat temanın Yorum sayfası hata veriyor. Yorum yazamıyor ziyaretçiler. Admin olarak ben girince yazabiliyorum ama ziyaretçiler yorum kısmına geldiğinde aynen aşağıdaki gibi görünüyor.

http://img515.imageshack.us/img515/53/yorumhataec9.jpg

11 ay önce #
  2. ytgn
    Üye

tema dosyalarından, comments.php dosyasının 87. Satırında hata var.

eskisi:

<label for="url"><small><?php_e("Website");?></small></label></p>

olması gereken:

<label for="url"><small><?php _e("Website");?></small></label></p>

Görüldüğü üzere satırda ?php ile _e birleşik yazılmış, bu da tanımlanmayan fonksiyon oluşturmuş. Değiştirirsen sorun kalmaz.

Ayrıca 81. satırı aşağıdaki gibi düzeltirsen "İsim" yanındaki required diğerleri gibi otomatik olarak türkçe olur.

<label for="author"><small><?php _e("Name"); ?> <?php if ($req) echo __("(required)"); ?></small></label></p>

11 ay önce #
  3. Çok teşekkürler oldu sağolasın.

11 ay önce #
  4. ytgn
    Üye

Keşke header.phpde 81. satırdaki İsim (required) kısmını yukarıda söylediğim gibi değiştirseydin;)

Bir de tema index.php dosyasındaki şu:

<p class="smalldate" align="center"><?php the_time('F jS, Y') ?></p>

6. satırı, şununla:

<p class="smalldate" align="center"><?php the_time('d F Y') ?></p>

değiştirirsen,

üstteki "Aralık 20th, 2007" şeklinde olan tarih biçimi 20 Aralık 2007 olarak değişir.

Bir dee tasarımda emeği geçenler kısmındaki linkleri editlemeseydinde orjinal linkleri kalsaymış daha güzel olacakmış..

11 ay önce #
  5. @Tumblr4Wordpress biraz sorunlu onun yerine size bunu öneriyorum yanlız sandbox ile kullanmanız lazım

11 ay önce #
  6. Teşekkürler yardımların için. isim kısmınıda düzelttim tarih kısmınıda.

emeği geçenleri düzelsemmi acaba.

11 ay önce #
  7. düzelt düzelt; sonuçda insan bir tek kendini kandıramaz.. kendini kandıranda biraz insan olamaz.. başka bir düşünceniz varsa sözüme aldırış etmeyin.

11 ay önce #
  8. Evet sorunu olduğu biraz doğru bazen site ismimi gösteriyo bazende boş bırakıyo. o siteyi bende gördüm ama sandbox ile nasıl bütünleştiricemi anlamadım.

11 ay önce #
  9. emeği geçenleride düzelttim.

Tasarımda önerebileceğiniz can alını noktalar varmıdır acaba. Sizin sayenizde şu temayı birazdaha fonksiyonel hale getirelim.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.