Arkadaşlar geçen bi free hosta wp kurdum.Dünden beri db ye ulaşılamıyor.Phpmyadminede ulaşılamıyor. Başka yerlerden db alma yöntemleri varmıdır...
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
DB Yedekleme yöntemleri
(5 mesaj(lar))-
Tarih: 8 ay #
-
yönet kısmından import dışa aktar yapıp sadece mesaj ve yorumların yedeğini alabilirsin..
Tarih: 8 ay # -
izmirli ;
arkadaşım en başta kendin de belirtmişsin free hosting kullandığını zaten.Bilindiği üzere free hosting hizmetleri sürekli sorunlu olurlar.Eğer server'in phpmyadmin i gitmiş ise gelmesini bekleyeceksin.Bu internet bağlatınısın gitmesi demek gibi bişi.
@ asdf29 : arkadas phpmyadmin'e ulaşmadığını sölüyor dediğini yapması nasıl olacak bilmiyorum.
teşekkürler vehbi net deneme amaçlı kurmuştum eski yedek var artık onla idare edeceğiz...
vehbi beni dediğim phpmyadminden olmuyor zaten.. wp-admin den yapıyorsun.. http://siteadı.net/wp-admin/export.php bu kısma girince ordan yazıların ve yorumların yedeklerini yazarlara göre alabilir.. daha sonra başka bir yere kurup ..wp-admin/import.php admin yaparak içeri aktarır o dosyayı ve yazılar ve yorumlar yerleşmiş olur ama ben denediğimde tüm yazıları ve yorumları yedeklememişti hosttan hosta fark gösterebilir..
Tarih: 8 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil