WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

başlık gibi resim ekleme

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce antis3ptick tarafından başlatıldı
  • antis3ptick tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. antis3ptick
    Üye

wordpress'in yazım panelinde başlık gibi birde her konuya otomatik resim eklememizi sağlıyan bir hazır eklenti mevcut mudur? böylece temadan kontrol edebileceğim postun içine eklediğimde resime istediğim şekilde bir müdahale edemiyorum ben bunu başlık gibi ayrı bir materyal olmasını istiyorum. saolun kolay gelsin yardım eden arkadaşlara teşekkürler

1 yıl önce #
  2. Bunun bir örneği var mı? Belki görsel bir materyal nasıl birşey amaçladığınızı tam olarak anlayabilmemize yardımcı olur.

1 yıl önce #
  3. antis3ptick
    Üye

cevabınız ve ilginiz için teşekkürler,

misal haber sitelerinde haberle ilgili yazıya ait birde resim olurya işte onu söylüyorum direk metin editöründen resim eklemeyip standart olarak başlık için ayrılmış title bölümü gibi birde o konuyla ilgili resimi yayınlamak.

-başlık-
    -konu resmi- (bunu metin editörüyle değilde başlık gibi ayrı ekleyip bir kodla çağırmak istiyorum post_title gibi)
    -konunun özeti-
    -devamı-

1 yıl önce #
  4. antis3ptick
    Üye

arkadaşlar sorumun cevabını buldum http://guff.szub.net/2006/02/09/post-image/

çok kolay bir eklenti 2.0.7'de çalıştırdım sorun çıkmadı. fazla ayarı yok ataçladığınız resmi bir kod satırıyla postunuzda istediğiniz yerde çağırıyorsunuz.

<?php post_image('default_image', use_thumb, img_tag, 'css_class', 'customkey', display); ?>

en önemli kısmı use_thumb kullanırsanız küçük resmi kullanıyor kullanmazsanız asıl resmi kullanıyor.

1 yıl önce #
  5. İstediğinizi başardığınıza sevindik :) Çözümü bizimle paylaşma nezaketiniz için de teşekkür ederiz.

1 yıl önce #
  6. @antis3ptick, merak ettim bir ekran görüntüsü verebilir misiniz? teşekkürler. :)

1 yıl önce #
  7. antis3ptick
    Üye

kısaca şöyle oluyor

title'a dersek upload bölümünden upload edilen resme b dersek (metine yerleştirmiyoruz sadece posta upload ediyoruz) metnimizede c dersek

the_title

post_image

the_content

böylece tüm post_image e müdahale edip istediğimiz efek veya etkiyi verebiliriz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.