Tema Adı: Dilectio Tr
Tema Sahibi: Design Disease
Türkçeleştirme: Mavinefes.com
Ön izleme: Türkçe çevrilmiş halini Buradan ön izleme yapabilirsiniz
daha fazla detaylı bilgi ve indirmek için Buradan

Tema Adı: Dilectio Tr
Tema Sahibi: Design Disease
Türkçeleştirme: Mavinefes.com
Ön izleme: Türkçe çevrilmiş halini Buradan ön izleme yapabilirsiniz
daha fazla detaylı bilgi ve indirmek için Buradan
mükemmel bir temaa.....
mukemmel bir tema ama heytbecom buraya ve sayfama ekledikten sonra amma çok kişi türkçeleştirdi bu temayı hatta yakuterde bile gördüm o bile çevirmiş
Evet tema o kadar güzel ki her gören kişi çevirmek istiyor. Açıkçası temayı bu haliyle değil ama biraz daha geliştirerek mükemmel bir kullanıma ulaştırabilirsiniz. Ellerinize sağlık.
Ben pek sevmedim marki temasını andırdı bende birden nedense..
Teşekkür ederiz.. Umarım çok kişi yararlanır..
benim gördüğüm kadarıyla şu an için çok popüler bir tema ve bayağıda bir kullanan var
tek benzeri, öteki teki... biraz önce reklamlarda gördüm ekleyeyim dedim.
* Bu temadan şikayet edenler daha çok genişliğinin çok olmasından şikayetçiler. herkes 1280X1024 kullanmıyor. 800px yapıncada o tema kuşa döner amaa...
hemde ajaxlı eline sağlık kardeş.
hemde ajaxlı
buda mı reklamdan alıntılı.. :)
* ajax neresinde kullanılmış temanın. hiç denemedim o yüzden soruyorum..
Son Yorumlar Son Yazılar Kategori olan kısımdan bahsediyosanız TabMenu yapmış temanın sahibi
evet güzel bir temeymış bu. Teşekkürler paylaşım için.
Temada şöyle bir sorun var; Firefoxda görüntülediğimizde anasayfa için sağ menü,ara resminin altındaki hakkında yazısı,content alanındaki başlık ve metinler ve footer alanında CSS çalışmıyor ya da ,yokmuş gibi sayfa görüntüleniyor. Anasayfadan başka bir link'e gittiğimizde ise normale dönüyor. ie de böyle bir sorun yok. Bu durumun düzeltilmesi için bir fikri olan bir arkadaş varsa ve cevap yazarsa sevinirim
Firefox da problemli deil bende anlamış deilim böyle bir hatayı nasıl aldınız
güzel tema ellerine sağlık
anasayfada kesinlikle böyle bir sorun var, diğer sayfalarda düzeliyo bende anlayamadım ???
çek fotorafını gönder bizde bakalım. nasıl bir hata...
Aynı hatanın ie7 de de verdiğini fark ettim anasayfada CSS özellikleri aktif değil, diğer sayfalarda ise sorun düzeliyo, ayrıca aynı durum Structure teması içinde geçerli anasayfalarda stil özellikleri aktif değil resmlerinide göndericem bi ara. hakkaten tuhaf bir durum iki temadan birini değişiklik yapıp kullanmak istiyodum lakin Anasayfada CSS aktif değil...
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.