WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sayfa üzerinde boşluk

(10 mesaj(lar))
  • 9 ay önce sigurros tarafından başlatıldı
  • sigurros tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhabalar,

Günlerdir araştırmama ve pekçok yöntem denememe karşın çözemediğim bir sorun hakkında sizlerin yardımını rica ediyorum..
    Konu ile ilgili forumda 1-2 benzer başlık buldum ancak onlarda benim sorunumun çözümü olmadılar. Konuya göstereceğiniz alakadan ötürü şimdiden teşekkür ederim.

siteme opera browserı ile girdiğimde hiçbir problem olmamasına karşın internet explorer ile açtığımda sayfa üzerinde büyük bir boşluk oluyor.
    sizlerde takdir edersiniz ki; IE kullananların sayısı oldukça baskın geliyor. Dolayısı ile sayfamdan verim alamıyorum.. Tema kaynaklı bir problem olduğunu düşündüğüm için bu dizine açtım konumu.. farklı bir sebebi varsa yönetici arkadaşlar kusura bakmasınlar..

daha fazla uzatıp sizleri meşgul etmeden site adresimi vereyim " www.guzelhikayeler.net " iyi çalışmalar.

9 ay önce #
  2. aligon
    Üye

temayı buradan indirdiyseniz eğer hiçbir sorun olmaması gerekir. aynı temanın kullanıldığı bir kaç blog gezdim, hiçbirinde böyle bir sorun yoktu.

9 ay önce #
  3. Yanlış hatırlamıyorsam temayı o adresten indirmiştim. Yinede tekrar indirip deniyorum. İlginizden ötürü teşekkür ederim. Sonucu buradan iletirim..

9 ay önce #
  4. malesef, verdiğiniz adresteki temayı indirip siteme kurdum.
    fakat aynı sorun devam ediyor. hatta sağ kolon üzerinde yer alan menülerde bir kayma sorunuda var.. Aklınıza gelen başka bir yöntem var mı?

9 ay önce #
  5. aligon
    Üye

sağ tıklamayı engelleyen kodları, kaldırıp deneseniz...

9 ay önce #
  6. denedim, malesef oda işe yaramadı..

9 ay önce #
  7. neyse yahu, düzeltemicez sanırım..
    farklı temalar kullanayım.
    teşekkür ederim ilginden ötürü aligon..

9 ay önce #
  8. ben ff 2.11 ve ie 6 ile baktım sorun göremedim.

9 ay önce #
  9. WinTaGe
    Üye

Ben ff de ve ie de denedim bir sorun görmedim. @eylültoprak 'a katılıyorum. Ama yinede bir hata var diyorsan. Temayı yapan arkadaşımız Hakkı Ceylan 'a ulaşabilirsin.

9 ay önce #
  10. Hepinizin ilgisine teşekkür ederim,

Siz baktığınız sırada Hakkı Ceylan'ın hazırladığı tema kuruluydu sitemde.
    Benim sorun yaşadığım tema ise "ad clerum 10"
    Sabaha karşı tekrar kurup denemek istedim, biraz daha kurcaladıktan sonra sorunun kaynağını buldum.. Belki zamanın ötesinden konuyu bulan bir arkadaşın işine yarar "sorun takvimden kaynaklanıyormuş, takvim bileşinini sayfadan kaldırdım sorun kalmadı".

Konuya alaka gösteren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim..
    iyi çalışmalar.

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.