WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

kod gösteren yan menü bileşeni (widget)

(9 mesaj(lar))
  • 11 ay önce herace tarafından başlatıldı
  • yakupgov tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. <iframe scrolling="no" frameborder="0" src="
    http://badge.ydp.clientapps.yahoo.com/
    badge/widgets/badge?aid=w5372&tc=cccccc&bc=cccccc" style="width:180px;height:190px;padding:0;border:0;" allowTransparency="true"></iframe>

yukarıdaki kod gibi her türlü kodu gösterecek bir widget' a ihtiyacım var rica etsem bir arkadaş yazabilir mi? yalnız içerikte gösterilecek kod sabit değil de değiştirilebilir olması bence daha güzel olur.

11 ay önce #
  2. samsarin php widget exec php widget forumda 230 wordpress eklenti sayfasında var ayrıca www.wordpress-tr/forum 'da sabit konu başlıklarında 230 wordpress eklentisinin sayfa adresi ve dahası mevcut

11 ay önce #
  3. iyide bunun için yanmenü bileşenine ihtiyacınız yok. görünmesini istediğiniz yere gördüğünüz html kodunu ekleyin...

11 ay önce #
  4. ytgn
    Üye

Yan menüye widget gibi kod eklemek için:

Site yönetimi/Görünüm/Bileşenler/ kısmında metin bileşeni sayısını arttırıp yine o sayfadan yeni metin bileşenini yapılandıra tıklayarak içine istediğim kodu yerleştirebiliyorum. istediğim zamanda yan menüden çıkarıp tekrar koyabiliyorum. Benim işimi görüyor bilmem size yarar mı :)

11 ay önce #
  5. "ytgn" çok teşekkür ederim şimdilik oldu gibi, çalışıyo bakalım ileride sorun çıkmazsa :D
    ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşlar widget' ı aktif edince sidebar' a eklediğim kodlar falan kalmıyor.

11 ay önce #
  6. ytgn
    Üye

Sende ekleyeceğin kodları metin bileşeni olarak yaparsın bundan sonra :)
    Metin Bileşeni şu ana kadar denediğim bütün kodları eklemeye izin verdi herhalde gelecekte de vermeye devam eder :)

11 ay önce #
  7. Sende ekleyeceğin kodları metin bileşeni olarak yaparsın bundan sonra :)
    Metin Bileşeni şu ana kadar denediğim bütün kodları eklemeye izin verdi herhalde gelecekte de vermeye devam eder :)

Php kodları hariç değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum..

11 ay önce #
  8. ytgn
    Üye

Onu olmayacağını düşünerek denememiştim:) az önce denedim olmadı;)

haklıyım haklısın haklıyız:)

11 ay önce #
  9. Eğer yan menüde PHP kodlarını da işletmek istiyorsanız Daiko’s Text Widget bileşenini kullanabilirsiniz. Kendi sitemde kullanıyorum. Oldukça güzel.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.