Şimdi ben blogun yönetim panelinden Yönet-Dışarı Aktar(Yazarların Hepsini Seçiyorum) kısmından sadece Yazılarımın, Sayfalarımın ve Yorumların yedeklerini alıyorum yedekleme yapıyor ama yedekleme sırasında eksik yedekleme yapıyor.. eklentilerin tümünü etkinsizleştirdiğimde bu durumum yaşanıyor eklentileri aktif ettiğim zamanda bu sefer içi boş yedek alıyor yedekleme yapmıyor.. şimdi burda nasıl halledebilirim desem izlenecek pek başka yolda yoktur sanırım.. phpmyadmin den yedek aldığımda türkçe karakter problemi çıkıyor, çözümü anlatılmış ama onun yanında diğer gereksiz kaldırılmasını istediğim sorgularda var onun için bu yol haricinde yol arıyorum..
Önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu var mı ? phpBB de SQL yedeklerinde şöyle bir şey yapabiliyorsun, eğer her şeyi sıfırlamak istiyorsan, sadece üyelerin, yorumların, forum kategorilerinin filan yedeklerini ayrı ayrı alabileceğin tablolar bulunuyor ama wordpress te ben bu şekilde ayrı ayrı tabloları bulamadım malesef.. böyle bir şey yapabilsem o da işimi görebilir..
çözülmemiş