WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Dilectio Tema Türkçe

(8 mesaj(lar))
  • 8 ay önce lowriderx tarafından başlatıldı
  • lowriderx tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Full inceleme: http://www.lowriderx.com/dilectio-wordpress-temasi-turkce.html

Design Disease ve Smashing Magazine işbirliği ile tasarlanan Dilectio (demo) isimli WordPress için yapılan tema görünce çok hoşma gitti ve Türkçe'ye çevirdim.

Türkçe Dilectio (rar): İndir
    Türkçe Dilectio (zip): İndir

8 ay önce #
  2. Bu temayı indirip kurdum fakat yukardaki menüye türkçe karakterli birşey ekleyince hatalı çıkıyo? Yani orası desteklemiyo türkçe karakteri o sorunu nasıl halledebiliriz? header.php den yeni sayfa ekliyom türkçe karakterli olmuyo yani.

Ayrıca "yazının devamı" yazısıda türkçe karakter içerdiği için hatalı çıkıyor. YArdım ederseniz sevinirim.

8 ay önce #
  3. Türkçe karakter sorununu giderdim ama sayfa sağa doğru büyüyor. Altta kaydırma çubuğu çıkıyor ve bu tüm dilectiolarda var. Onu nasıl düzeltcez?

8 ay önce #
  4. @HooopS selam,

Türkçe karakter sorunun çözdüm. Söylediğin kayma sorunu için yapılacak bir başka şey yok gibi duruyor. Yani temanın kodlaması ile oynamaktan başka. gördüğüm kadarıyla çok fazla üst menü başlığı var ve bu kaymaya neden oluyor. Belki style.css dosyasından üst menü sınıfının özelliklerini değiştirip daha küçültebilirsin yazıları böylece sorunun bir nebze çözülmüş olur.

8 ay önce #
  5. Tamam sorunsuz şekilde kayma ve türkçe sorunlarını giderdim. Şimdilik tema sorunsuz :D

8 ay önce #
  6. sorunların çözüldüğüne sevindim. başarılar.

8 ay önce #
  7. bu temayı daha önce http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3979 burada yayınlanmıştı ama genede elinize sağlık

8 ay önce #
  8. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Çevirinizden haberim yok idi çünkü çıktığı gün smashing'de gördüm temayı local'de denedim ve türkçeye çevirdim ancak sonrasında yoğunluktan bildirim yapamamıştım. Erhan (yakuter) ile de mailleştik aynı konuda yine birbirimizden haberimiz yoktu. Yani ben bir şeyler ima ettiğinizi yanlış mı anlıyorum yoksa bu sadece öylesine bir yorum mu?

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.