WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Site taşıma hakkında

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce serikan tarafından başlatıldı
  • vehbinet tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaşlar, sitemi taşımadan önce ftpemden wordpress dosyalarının hepsini indirdim.Php myadminden dışa aktar bölümünden sgl dosyasını indirdim.Yeni hostumun ftpsine dosyaları yükledim.mysql oluşturmak için php myadminin versiyonundan heralde içe akta menüsü yoktu(versiyonudan heralde: phpMyAdmin 2.6.3-pl1). Sql sorgusu bölümünden sql dosyasını yükledim.tablolar eski hostumdaki gibi oldu.

Şimdi sorunum şu; yeni adresime girdiğimde eski hostumun adresine yönleniyor.
    http://yeniadresim/wp-login.php kısmına giriş yapıyor.yönet ve tercihler kullanıcılar bölümüne giriyor.yazı düzelt bölümünde düzeltme yaptıktan sonra önizlme yatığım zaman eski adresindeki sayfaya gidiyor.Bu neden olabilir arkadaşlar.

11 ay önce #
  2. arkadaşım eline sağlık.çok yardımcı oldun.Dediklerini yaptım.Bi şey olmadı ama bakacam

11 ay önce #
  3. oldu oldu.arkadaşım senin verdiğin linkte ilk açıldığında bir kaç resim çıkmamış.şimdi onları görünce.hallettim.tekrar teşekkürler

11 ay önce #
  4. "Şimdi sorunum şu; yeni adresime girdiğimde eski hostumun adresine yönleniyor.
    http://yeniadresim/wp-login.php kısmına giriş yapıyor.yönet ve tercihler kullanıcılar bölümüne giriyor.yazı düzelt bölümünde düzeltme yaptıktan sonra önizlme yatığım zaman eski adresindeki sayfaya gidiyor.Bu neden olabilir arkadaşlar."

Eski adresimdeki veritabanın aldım yeni adresime koydum tablolar sorunsuz çalıştı diyorsun.Ama senin aldığın yedek eski domain adı üzerinden alındı.Yani aliveli.com dan aldığın phpmyadmin sql yedeğini sametali.com'da çalıştırman mümkün değil.Tabi farklı domain ile .sql dosyalarını nasıl aynı anda kullanacığını daha önce forumlarda verildi.Yedek diye aratırsan çıkacaktır.Şöyleki senin aldığın .sql de eski domainin URL adresleri mevcut olduğu için eski adresine yönleniyor..

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.