WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbPress'te giriş yapamıyorum

(3 posts)
  • 4 ay önce sergenyapim tarafından başlatıldı
  • sergenyapim tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. www.karmaforum.net/forum a bbpress kurdum. Herhangi bir sorun yoktu. Siteyede giriyor. Ama giriş yapınca şu hatayı veriyor:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/karma/public_html/forum/config.php:1) in /home/karma/public_html/forum/bb-includes/pluggable.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/karma/public_html/forum/config.php:1) in /home/karma/public_html/forum/bb-includes/pluggable.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/karma/public_html/forum/config.php:1) in /home/karma/public_html/forum/bb-includes/pluggable.php on line 164

Ne yapacağım :(

Tarih: 4 ay #
  2. config.php dosyasını sanırım notepad ile doğrudan düzenleyip, attın. Bu durum hataya bu hataya neden olur.
    Çözmek için notepad++ gibi bir editör ile config.php dosyasını yeniden, UTF-8 w/o bom dil kodunda yeniden düzenleyip, kaydedip, upload edersen problemin çözülür. Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsan, "headers already sent" cümlesini forumda ararsan, çeşitli çözümlere ulaşabilirsin.

3. Çok sağolasın kardeşim. Notepad++ ile açıp gerekenleri girdim sorun kalktı.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.