WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Widgets.php hatası

(8 mesaj(lar))
  • 11 ay önce KaliteAvcisi tarafından başlatıldı
  • KaliteAvcisi tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Arkdaşlar Samsarin PHP eklentisiyle eklediğim sidebarda değişiklik yaptıktan sonra kaydet diiyorum şu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?
    Ulaşmaya çalıştığınız http://www.kaliteavcisi.com/wp-admin/widgets.php adresi şu anda kullanılabilir değil. Adresi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin.

11 ay önce #

2. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3960?replies=2

aynı sorun burada da bildirildi. bir sonuç alırsanız foruma yazın lütfen. ben de çözemedim bunu.

11 ay önce #
  3. Çözecek biri de yok galiba...

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

11 ay önce #
  4. Öncelikle Görünüm - Bileşenler - içerisinde ilk kutuya sürüklediğiniz Samsarin PHP 1 kutucuğunun yanındaki ikonu tıkladığnızda gelen pencereye ne yazdığınıza bakalım:

Title: Kategori

Body: <?php the_category(' '); ?>

Eklentinin kulanımı bu şekildedir.

Bundan farklı birşey yapıyorsanız eğer, o yüzden çalışmıyordur.
    Aslında daha detaylı bilgi versenzi tam süper olur.

11 ay önce #
  5. Aslında sorun sadece bu bölümde değilmiş herhangi bir eklenti ayarlarından yaptığım değişiklikleri kaydet dediğimde de yukardaki gibi sorun veriyor Wp 2.3.2 tr çıktımı en iyisi sıfırdan iyi bir kurulum yapmak sanırım...

11 ay önce #
  6. Wp 2.3.2 tr denedim onda da aynı hatayı alyorum arkadaşlar yokmu bu sorunu çözecek yaa, lütfen yardım edin...Ya da bunları manuel yerleştiremezmiyiz bir şekilde bu sorunu çözmem lazım...

11 ay önce #
  7. aynı sorunu yaşadığımdan bahsetmiştim. benim durumumdaki çözüm şu oldu;
    oluşturduğum widgetlardan (ör. Metin Kutusu 5) içindeki kod bu soruna sebep oluyordu. Widgets sayfasında aşağıda "Kaç adet metin bileşeni istiyorsunuz?" gibi bir soru var. O soruya "1" yanıtı verip kaydettiğimde sorun yaratan metin kutusu da silinmiş oldu ve böylece problem giderildi.

11 ay önce #
  8. Bugün itibarıyla sorunum çözüldü Safe Modu Kapattıktan sonra herşey normale döndü...

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.