WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temalar IE ve Firefox'ta farklı

(4 posts)
  • 6 ay önce HooopS tarafından başlatıldı
  • mavinefes tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Arkadaşlar tema beğeniyom kuruyom. Bir bakıyom temalar IE ve FF de farklı gözüküyo. Üstelik tüm beğendiğim temalar. YArdım edin bu sorun nasıl geçer? Örnek olarak Gossipcity, illacrimo ve dilectio temalarını çok beğendim ama hepsi IE ve FF de farklı ..

Tarih: 6 ay #
  2. Avatar

ytgn
    Üye

22:10 itibarı ile siteni ie(7.0.5730.11) ve ff(2.0.0.11) ile aynı anda görüntüledim. "Gossip City" teması var şu an ve aralarında hiç bir fark göremedim.

Acaba sendeki farklılık nerelerde ?

3. Şimdi bendede hata yok ancak. Üstteki Home ve Anasayfa adlı menülerin yanına link vererek kategorileri eklemek istiyom. Yani alfabeyi A B C D E falan diye. Bunları yapınca ikisi arasında fark çıkıyor.

Şimdi Illacrimo temasını koydum. Bide şimdi IE ve FF ile bakarmısın? Sidebarın üstündeki Search kısmı bozuk çıkıyor IE de?

4. Arkadaşım bu temayı kım türkçeleştirmişse yanlış yapmışlar bu temayı ılk türkçeye çeviren bendim ve hatta test sayfamdanda bakabilirsiniz bende gayet güzel gözüküyor ie de opera ve baska tarayıcılarda kontrol etmedim şimdi baktım sayfana çok kötü duruyor eğerki bu temayı kullanacaksanız buradan indirmenizi tavsiye eder türkçeleştirme linkini değiştirmemenizi öneririm
    Hatta temanın sahibine bir mesaj bile yazmıştım temanızı türkiyede kullanılmak üzere türkçeleştirilmiştir diye

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.