WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

WordPress 2.3.2 Güvenlik güncellemesi duyuruldu.

(12 posts)
  • 6 ay önce Dresah tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Wordpress 2.3.2 Güvenlik güncellemesi duyuruldu.
    http://wordpress.org/download/

Tarih: 6 ay #
  2. Adı geçmişken sormak istiyorum: 2.1.3 sürümünden 2.3.1'e sorunsuz yükseltme yapılabilir mi? (teknik bir engel var mı?)

3. Sağlam bir yedek aldıktan sonra sorun çıkacağını sanmıyorum, veritabanı tablo yapısı değiştirildi!

4. Ayberk11
    Üye

Türkçe wordpresslerde yükseltme yapabiliyor muyuxç

5. obidergi
    Üye

Evet, Türkçe wordpresslerde de yapabliyorsunuz yükseltme. Otomatik güncelleme eklentisi ile sorun yaşamadan güncelleme yapabilirsiniz, site dilinizi etkilemez.
    El ile yükseltme yapacaksanız, language klasörü içindeki tr dil dosyasını dosyaların üzerine yazdıktan sonra yoksa language klasörü içine atarsanız sorun kalmaz.

6. Türkçe sürüm de hazır; indir sayfamızdan indirebilirsiniz.

7. engin1984
    Üye

"yayımla" butonu hoş olmuş. "URL" düzeltmesi için de teşekkürler : )

8. 2.3.1 sürümünden 2.3.2 sürümüne günceleme yapan arkadaşlar, tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca ne gibi değişiklikler varmış, bilen biri yazarsa iyi olur. Değişen dosyaları baktığımda birkaç fazla olmayan birkaç problemi çözmüşler gibi geldi bana, siz ne diyorsunuz?

9. Yeni bir şey yok.. Güvenlik güncellemesi en önemlisi birde database'e ulaşamadığı zaman çıkan uyarı ekranını özelleştiremeye izin veriyor.. Hepsi bu..

wp-content altına isteğinize göre db-error.php oluşturup yüklemek yeterli

10. Yükseltme Gerekmiyor

WordPress veritabanınız zaten güncel!

upgrade.php yi çalıştırdığım zaman bana bunu söyledi ? sadece dosya değişikliği mi olmuş oluyor şimdi ?

11. Dbase tablolarında ne değişti acaba. Bendede dbase yükseltmesi gerekmiyor dedi. Ama sorunsuz çalışıyor sorun çıkartan plugin de olmadı.

12. Dbase değişikliği yok.. Scriptin kodlarında güncelleme oldu diye biliyorum.

İşte bu yüzden

Yükseltme Gerekmiyor

WordPress veritabanınız zaten güncel!

demiyor

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.