Arkadaşlar konu başlıklarım uzun.Mesela bir konu içine giriyorum.Başlıklar uzun olduğu için başlıklar birbirine biriyor.Önceki ve sonraki mesajlar giib gözüksün ya da 1-2-3-4 olarak gözüksün.Yani başlık isimleri çıkmasın isityorum.
Arkadaşlar konu başlıklarım uzun.Mesela bir konu içine giriyorum.Başlıklar uzun olduğu için başlıklar birbirine biriyor.Önceki ve sonraki mesajlar giib gözüksün ya da 1-2-3-4 olarak gözüksün.Yani başlık isimleri çıkmasın isityorum.
Pagenavi eklentisini kurmanı tavsiye ederim. Forumda arama yaparak ulaşabilirsin.
Bu eklenti sayesinde o uzuun konu başlıkları gözükmeyecek mi.
O uzun başlıkları görüntülenen yerin yerine 1 2 3 gibi sayfalama sistemi gelecek. Tabiki gerekli kurulumu yaptığında. Örnek için benim sitemin en alt kısmına bakabilirsin. www.yakupgovler.com
eklenti oldu ama konu başlıkları hala gözüküyr
Temana eklenti için eklediğin yerin hemen üzerinde ya da altında navigation gibi previous next kelimelerinin geçtiği bir bölüm olacak orayı silmen lazım. Yani o yazıları gösteren bir bölüm var onu silmelisin. Site adresini vs. versen daha kesin konuşurduk. En azından siteni profiline eklersen iyi olur.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.