WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Siteyi tam sayfaya yayma

(6 posts)
  • 6 ay önce sanlifenerbahce tarafından başlatıldı
  • ytgn tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. www.sanlifenerbahce.net site bu. bugün internet cafede ie6 kullanınca farkettim normalde ortalanmış bir biçimde olan sitem ie6da sola bitişik çıkıyordu ve sağ boş kalıyordu.evde firefox ie7 de hiç karşılaşmadım bu sorunla.
    ben bu temanın normal bir biçimde yani 2 yana tam olarak yaslanmış bir biçimde olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım

bu arada sizde nasıl gözüküyor belirtirseniz sevinirim,ortalanmış olarak mı yoksa bozuk bir biçimde sola bitişik olarak mı
    yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım
    site temasının orjinal hali http://wpthemesfree.com/view.php?theme_id=602
    ben bu temayı biraz fb için kurcaladım ve türkçe yaptım

Tarih: 6 ay #
  2. Opera 9.23 ve IE 6.0 ile ortada ve problemsiz gibi görünüyor.

3. Firefox ile bakıyorum da tema ortalı görünüyor. Ha keza IE 6 ile denememde de site tam ortalı olarak görünüyor.

Sormuş olduğunuz soruya gelince şayet doğru anlıyorsam temanın tüm sayfaya yayılmasını istiyorsunuz. Bunun için temanızın style.css dosyasını düzenlemeniz gerekiyor.

Her temada wrap veya benzeri alanlarda sitenin dış alanı belirlenir. Gerek pixel gerekse de yüzde değeri verilerek sayfanın kaplayacağı maksimum alan atanır. Sizin kullandığınız bölümde piksel değeri yerine width:100% yazmanız temanın tam sayfaya yayılması için yeterli olacaktır.

Ancak bu tam sayfa yapma işlemine giriştikten sonra temanın diğer alanlarını da genişletmeli ve tam sayfaya göre düzenlemelisiniz.

4. evet site ortalanöış çıkıyor onun sebebi extremetracking di onu kaldırdım sorun düzeldi
    diğer konuyuda doğru anlamışsınız siteyi tüm sayfaya yaymak istiyordum dediklerinizi yapacağım çok teşekkürler

5. taylanguney
    Üye

Benim temada ortada onu nasıl genişletirim

6. Avatar

ytgn
    Üye

1- Sen kimsin ?

2- Teman hangisi ?

3- Sitenin adresi nedir ?

Bu üçüne cevap istiyorum :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.