WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Yazarın adı görünmüyor

(10 mesaj(lar))
  • 9 ay önce chaotic tarafından başlatıldı
  • punish tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar mrb. ben sitemde thirteen temasını kullanıyorum. yazıları ekledikçe çok güzel şekilde görünüyor ama yazanın kim olduğu yazmıyor. biR türlü halledemedim bunu. Rica etsem bilen birileri neden ve nasıl yapıldığını anlatabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim

9 ay önce #
  2. merhabalar,
    index.php dosyasında < ?php the_time('d F Y') ?> bulun, yanına < ?php the_author_posts_link(); ?> kodunu ekleyin. isteğinizi karşılayacaktır.

(ben ilk verdiğim kodu tema'da editlemiş olabilirim, < ?php the_time bu şekilde arama yaparsanız daha olumlu bilgi alabilirsiniz. ayrıca kodların arasındaki boşluğu kaldırınız.)

umarım yararlı olur, kolay gelsin.

9 ay önce #
  3. dostum çok teşekkür ederim ama index.php de

< ?php the_time() ?>

kodu var yani 'd F Y' yazmıyor. ayrıca < ?php the_author_posts_link(); ?> kodunu da buldum zaten var o ama şöyle geçiyo:

_e('by'); echo ' '; the_author_posts_link();

biraz değişik yani ben şimdi nasıl yapayım kodu nasıl yerleştireyim yardımcı olursanız sevinirim?

9 ay önce #
  4. Siz en iyisi index.php dosyanızı bir yere upload edin. Ben veya bu konuyu okuyan arkadaşlardan birisi editleyip, yeniden upload eder bir yerlere. Daha seri ve hızlı olur bence.

9 ay önce #
  5. <?php the_author() ?>

bu kodu eklemeniz gerekmektedir

9 ay önce #
  6. Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim.

@punish adlı arkadaşımın dediği üzere ben index.php yi upload ettim. kod bilen arkadaşlar bunun gerekli yerlerini benim adıma düzenleyebilirlerse çok minnettar olurum

http://rapidshare.com/files/80766038/index.php.html

şimdiden teşekkürler

9 ay önce #
  7. Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim.

@punish adlı arkadaşımın dediği üzere ben index.php yi upload ettim. kod bilen arkadaşlar bunun gerekli yerlerini benim adıma düzenleyebilirlerse çok minnettar olurum

http://rapidshare.com/files/80766038/index.php.html

şimdiden teşekkürler

9 ay önce #
  8. al bakalım umarım istediğin gibi olmuştur
    http://rapidshare.com/files/80776603/index.rar.html

9 ay önce #
  9. anakin
    Üye

sorunun cevabını vermeniz aslında gayet güzel bir davranış. bu sorunun tekrar sorulmaması için soruyu soran arkadaşın kendi yapması daha anlamlı olurdu. Üşengeçliğe itmeyelim birbirimizi :)

bırakın cevabı aldıktan sonra kendisi yapsın :)

9 ay önce #
  10. @anakin, yapamadığı için bu yol seçilmiştir zaten. verdiğim 2 cevapta zaten kod belliydi. soruların cevaplanmasının hızlanması için, bunu önermiştim arkadaş'a.. sitemde'de aynı kodu kullanıyordum. arkadaş beceremedi sanırım. her neyse mühim değil. soruyu soran arkadaşın sitesine girdim, halledilmiş gözüküyor..

herkese kolay gele.

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.