WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Yükselmede Sorun

(3 mesaj(lar))
  • 11 ay önce fuzbing tarafından başlatıldı
  • asdf29 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. Arkadaşlar S.a Dün En Son Çıkan Sürüm'e Wordpress Blog'umu Upgrade Yapıcaktım.. Önce Yabancı Orj. Sitesinden İndirdim Dosyaları ATtım ve Baktım Upgrade Yazıyor Admin PAnelde Ama Birde Baktım Türkçeside Yayınlanmış. Upgrade Yapmadım Türkçe Dosyaları indirdim Ve Onları Attım Bu Seferde Admin PAnelde Upgrade Yapın Yazısı Gelmiyor Ve Panel felan İngilizce KAldı :) Nasıl yapıcam Açıklarmısınız..

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

11 ay önce #
  2. Merhabalar.

Öncelikle buradan son sürümü indirin. Mevcut blogunuzdaki dosyalardan wp-config.php yi, wp-content klasöründe bulunan plugins,themes, kullanıyor iseniz uploads u indirdiğiniz son sürümdeki ilgili dosyalar ile değiştirin. Daha sonra hostunuza son sürümü yükleyiniz. Ayrıca eklentiler sebebiyle diğer alanlarda belge,sayfa,resim vesair var ise onları da gerekli yerlere kopyalayın. Sorun olmayacaktır. Ama size tavsiyem bundan sonra sürüm güncellemek için gerekli olan eklentiyi edininiz. Bu eklenti için forumda arama yapabilirsiniz.

Unutmadan, mevcut blog dosyalarınızın da bir yedegini alırsanız iyi olur. Güncelleme yaparken bir problem ile karşılaşırsanız eskilerini tekrar kullanırsınız ve başka bir çözüm yolu bulunur.

(Bu mesaj da wp forumdaki ilk mesajımdır :))

11 ay önce #
  3. panlde onun çıkmasına gerek yok ki sen wp-admin/upgrade.php yi tarayızında yaz ve tıkla oluyor ben öyle yapıyorum mesela..

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.