WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçe Tema İstekleriniz

(14 posts)
  • 4 ay önce resatdiker tarafından başlatıldı
  • HonoR tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Bu başlık altında Türkçeleştirmek istediğiniz ama imkanınız olmayan temaları belirtirseniz, elimden geldigince ve hızlı bir şekilde sizler için Türkçeleştireceğim. Bunu forum genelinde genelleştirmek adına, isteklerinizi aşağıdaki örneğe benzer şekilde yaparsanız, hem aramalarda, hem arşivlemede, bütün herkesin faydasına olacaktır.

Örnek
    Tema: WP-TR Theme 1.0
    Yapımcı: Wordpress TR
    Bağlantı: Wordpress Türkiye

Taleplerinizi tekrar bu bölüm altında veya ayrı bir başlık altında düzenli şekilde bütün olarak listelemeye çalışacağım.

Not: Tema istek bölümü değildir, yalnızca belirtilen temaların Türkçeleştirilmesidir.
    İyi Bloglamalar

Yönetici notu: Türkçe tema isteklerinizi bu başlık altında belirte bilirsiniz. Burdaki istekleri olabildiğince çeviri yapmaya çalışacak arkadaşlarımız. Fakat her çevirin hemen yapılması gibi bir durum yok, yada bahsettiğiniz temanın çevirisi yapılmaya bilir. Bu isteklerinize tamamen gönüllü arkadaşlar yardımcı olacakdır. Benim isteğim neden yapılmadı gibi gereksiz mesaj yollayan üyelerin mesajları silinir. Daha önce türkçeleştirme yapılıp yapılmadığını Türkçeleştirme Forumundan kontrol edebilirsiniz.

Eğer kendiniz türkçeleştirme yapmak isterseniz Türkçeleştirme rehberimizinden yararlana bilir, tema dosyalarını düzenlemek için notepad++ programını kullana bilirsiniz. [eylültoprak]

Tarih: 4 ay #
  2. Kimseler istek de bulunmasa da :)
    Önceden kullandığım ve tasarım açısından çok hoşuma giden, herkesin beğeniyle baktığı temayı tekrar sizler için Türkçe ye çevirdim.

Orjinal
    Tema: 3 Colors v1.0
    Yapımcı: Milo
    Bağlantı: Milo Theme

Türkçe
    Tema: 3 Colors v1.0 Türkçe
    Bağlantı: Buradan

Tarih: 4 ay #
  3. Orjinal
    Tema: WP-Polaroid
    Yapımcı: Adii

Türkçe
    Tema: WP-Polaroid Türkçe

Tarih: 3 ay #
  4. Angelic Designs 1.0 Make Quick
    NT digitalgarden-v2

Şimdiden teşekkür ederim.. =) Bunu aslında bende yapabilirim ama bu aralar sıkıntıdayım bilmediğimden değil yanii Birde elin değmişken =)

NT digitalgarden-v2 temasının sağ sütünunun sağ sütünu'nun px değeri 199 250 yaparsan çok süper olur ben denedim başaramadım :(

Evet verdiğiniz adres doğru.. O tema..

5. Verdiğiniz linkden bilgi alamadım ama acaba şu mu?

Ben yinede çevirmeye başladım, 1 saate biter umarım :)

6. Son olarak =)

Serious Ric

ajax-new-color version 1.0-2 R

bloxpress bu biraz zor :(

Coolwinter 1.0

Feng Shui

Spiritual Release

VC Bliss 1.0

Pinkstars Wordpress Layout

Hepsi ve daha fazlası için teşekkür ederiz abarttım biraz farkındayım acelesi yok zaten.. =)

7. Orjinal
    Tema: NT Digital Garden v2
    Yapımcı: Semlaguna

Türkçe
    Tema: NT Digital Garden v2 Türkçe
    -----------------------------
    Diğerlerine de yavaş yavaş çevirmeye çalışacağım :)

8. Tema: The Morning After
    Yapımcı: The MasterPlan
    Bağlantı: MasterPlan

yukarıda adı geçen temayı türkçeleştirirseniz çok memnun olurum...
    yardımınız için teşekkürler...

9. azizkaplan
    Üye

Tema: Tilup-time-1.0A-05
    Yapımcı:
    Bağlantı: Wordpress

tema düzenleme ve türkçeleştirme konusunda oldukça acemiyim..bu temayı türkçeleştirebilecek kişiler varsa sevinirim...

10. @wpalone ve azizkaplan

Bugün akşam belirtmiş olduğunuz temaları Türkçeleştireceğim. Geç cevap verdiğimden dolayı özür diliyorum ayrıca :)

Not: Birden fazla kişinin uğraşmaması için bu iletiyi geçiyorum. Çevireceğimi belirtiyorum ki, aynı işi birden fazla kişi yapmasın :)

11. demir484
    Üye

Tema Adı: Wiilike-05
    Yapımcı: Eduardo
    Bağlantı: WiiLike-05

Bu temeyı Türkçeleştirirseniz Çok Memnun Olurum. Şimdiden Teşekkürler!

Tarih: 2 ay #
  12. glenien
    Üye

Tema: Forever Autumn 1.0
    Yapımcı: Joni Ang
    Bağlantı: Forever Autumn 1.0

Merhaba, ben bu temayı Türkçeleştirmeye çalıştım, ama karakter sorununu çözemedim. Önümde bir tane örnek olursa zannedersem bundan sonra daha verimli çalışabileceğim :) Teşekkürler!

13. Tilup-time-1.0A-05,Wiilike-05 ve Forever Autumn 1.0 temalarını en geç 2 güne kadar Türkçeleştireceğim :)

14. HonoR
    Üye

Temanın adı nebula-10
    indirme linki aşağıda
    http://themes.wordpress.net/download.php?theme=3569

Türkçeleştirirseni sevinirim iyi günler.

@HonoR Raşit bey temanın Türkçesini bana mail yoluyla iletti kendisine teşekkür ederim.[eylültoptak]

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.