WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayfa Sayaç eklentisinde dolu başlık var

(9 mesaj(lar))
  • 8 ay önce HooopS tarafından başlatıldı
  • HooopS tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. çoklu

Sayfa sayaç eklentisini kurdum. Otomatik olarak kur yaptım, sidebara Toplamda En Çok Okunanlar ve Bugün En Çok Okunanlar olarak eklendi. Eklenti panelinden
    <h2>Toplamda en çok</h2> olarak başlık koyunca her yazı için ayrı başlık çıkıyo. Ben tepede sadece 1 tane çıksın sitiyom nasıl olcak? Eklediğim kod bu

<

lütfen yardım edin

8 ay önce #
  2. http://pastebin.ca/ bundan sonra eklemek istediğiniz kodu buraya koyarsanız daha iyi olur.

8 ay önce #
  3. Evet arkadaşlar tek başlık nasıl yapcam yardım edin?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

8 ay önce #
  4. @HooopS; eklenti yönetimindeki listeleme şablonudur. oraya girdiğiniz için her yazı ile birlikte tekrar görüntülenmesi normaldir. Widgets kullanıyorsnaız, widgets'in başlığına gireceksiniz bu metinleri.

8 ay önce #
  5. Tamam baslik olarak girdigimda oldu ama bu sefer baslik altinda 2 tane gri cizgi oldu. Diger eklentilerde baslik altinda tek cizgi var bu sorunu nasil yapariz.

cizgi

8 ay önce #
  6. Css bilme gerekiyor. YAni Bottom- solid 1 px #cccccc gibi bir şey olması gerekir style.css'te. Ul li ayarlarında deneme yanılma yap.
    h2 ayarlarına da bak style.css'te.

8 ay önce #
  7. yapamadım ya dmry yardım edermisin? Sonuçta senin eklentin :D

8 ay önce #
  8. @HooopS; engin1984 doğru söylüyor. CSS bilmen gerekiyor :) Benim ya da başkasının eklentisi kavramı yok yani :)

8 ay önce #
  9. css biliyomda enginin dediklerini yapamadım. başlık olayını yaptım tamam ama altında 2 çizgi çıkıyo. Çizginin kodu ne ona göre söyleyinde kaldırayım

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.